Frozen täytekakku

Hän halusi kuukausi sitten vietetyille synttäreilleen jälleen Elsa-aiheisen kakun. Tässä tyttäreni 3-vuotissyntymäpäivien täytekakku! Heti oli selvää että sinistä jäätä on ainakin saatava! Netissä aikani tutkailin erilaisia kakkuja ja päädyin tälläiseen jäävuori-maisemaan.


Mielestäni tästä tuli aika hauskakin kakku . Kakku suklaa- ja kuningatarmoussella.

Päällinen sokerimassaa, Fun Cakesia Mukaan lähti myös Lue lisää Lähde: Mamman leivon. Tein kummitytölleni Senjalle tämän . Viime vuonna tein kaksi kerroksisen kakun. Tein normaalin, hiukan sitruunalla raikastetun munan kakkupohjan, leikkasin ja kaivoin kakun sisustan niin, että pohjalle jäi ohut . Päätin sitten että kerta nuo hahmotkin ovat erilaiset niin miksei sitten koko kakku voi olla hieman erilainen. Aamulla vakaana aikomuksenani oli tehdä kakun reuna ruusukepursotuksena, . Kakun koristeena on sokerimassakuva ja erilaiset sokerimassakukat.


Ei tullut ehkä se kaikkein kaunein, mutta.

Tämän kakun aihe syntyi talven ja valkean joulun odotuksesta. Tulevan itsenäisyyspäivän tiimoilta ajatukset menivät sinivalkoisiin väreihin, niinpä kakun kuorrutteena on voimakas sininen. Esikoiseni on suuri frozen fani ja tietenkin tämän vuoden synttärit piti järjestää kyseiseen teemaan sopivaksi, tarjoiluja myöden.


Pohja: Levykakkupohja x2. Kostutus: Juissin mandariini mehua. Kakkupohjan kanssa oli vaikeuksia, mutta tekemällä useamman pohjan, saatiin kakku kuitenkin kasattua. Kakkupohja: Kananmunia Sokeria Gluteenitonta jauhoseosta leivinjauhetta. Täyden valikoiman leivonta- ja juhlatarvikekauppa!


Laaja valikoima leivonta- ja juhlatarvikkeita, uusia tuotteita saapuu viikoittain! Frozen täytekakku lapsen toiveesta. Nopea toimitus, vain 1-päivää (maksutapana verkkomaksut tai Klarna).


Verkkokaupan asiakaspalvelu p. Kakkuja tulee tehtyä nykyään todella harvakseltaan. Kakussa on vaalea vaniljainen voikakkupohja. Ilahduin noista pataleivistä aikaisemmissa postauksissa, täytyy laittaa - listalla.


Käykö myös keraaminen pata paistamiseen, kun muita patoja ei keittiöstä löydy? Kyllä käy myös keraaminen pata, joten nyt .

Välissä mansikkahillo, Fazeriina- maitosuklaa-vaahto ja valkosuklaa-vaniljamousse. Päällä ja reunoilla vispikerma. Täytekakkua vuotiaalle. Viikonlopun toinen kakku lähti ystäväni tytön synttäripöytään.


Taitaa tuo aihe olla tällä hetkellä aika suosittu pikkutyttöjen keskuudessa. Ei sillä, kivahan näitä kakkuja on tehdä. En edes yritä tehdä noita neitokaisia itse, vaan tässäkin kakussa on muovinen Elsa-figuuri. MYYMÄLÄT: TUUSULA : Moukarinkuja CESPOO : Niittyportti 2.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje