Clen g145 plus

Varustettu ammattitason pesukahvalla, metallisilla letkuliittimillä ja terässuihkuputkella. Vakiovarusteina viuhkasuutin, keraaminen turbosuutin, tulovesisuodatin. Reilut pidikkeet pitävät kaikki varusteet järjestyksessä. Clen G 1PLUS , moninkertainen testivoittaja!


Hyvät pidikkeet pitää kaikki varusteet järjestyksessä.

Pesukahva on ergonomisesti muotoiltu, kevyt ja mukava käyttää. Vaativan kotikäyttäjän järeä työkalu. Kumiteräsvahvisteinen m paineletku letkukelalla. Suurin mahdollinen valovirtapesuri.


Laadukkaalla teräspunosvahvisteisella kumiletkulla on pituutta metriä, joten pesuria ei tarvitse siirrellä kesken pesun. Letkun säilytys onnistuu kätevästi kelalla. Sähkömoottori on huoltovapaa, kestävä ja . Clen painepesurilla puhdistat kätevästi autot, veneet, saunan tai parvekkeen.

Tutustu myös ammattikäyttöön suunnattujen painepesureiden valikoimaan! G-sarja on suunniteltu vaativille käyttäjille. Siinä on pitkä m kumiteräsvahvistettu paineletku kätevästi kelalla ja letkun kierreliittimet ovat messinkiä.


Varusteena on kolmetoiminen viuhkasuutin ja kaikkein vaikeimman lian irroittaa mukana seuraava pesutehon kaksinkertaistava turbosuutin. Tässä pesurissa ammattimaiset ominaisuudet riittävät kaikeen kotikäyttöön. Pesuri kaikkiin omakoteihin. Hover over image to Zoom.


Valkkasin sekalaisiin pesuhommiin Agrimarketista Clenin G1Plus -mallin ( jostain syystä Agrimarketin nettisivulla kuumavesipainepesurina). Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan. Ammattilaisten suosimat messinkiset kierreliittimet suuttimissa, letkuissa ja pesukahvassa. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Ei vaadi välttämättä painevettä, toimii myös itseimevänä tasolta.


Millainen painepesuri kannattaisi hankkia n. Ainoat ehdot ovat kelattava paineletku ja että siihen saa vaahdottimen. Clen G1Plus on tehoa ja monipuolisuuttamonipuolinen riittää vaativiinkin töihin. Ota yhteyttäLIIKEAkaa › Solfix Tmi.


Upotetteva vesiautomaatti.

Clenin painepesureissa käyttämä rivimäntäpumppu on pitkän kehityksen tulos. Pumppu on messinkiä, männät keraamiset ja venttiilit ovat ruostumatonta terästä. Onko kokemusta tästä Agri-Marketin tarjoamasta Clenistä? Painepesuri maatalouskoneiden pesuun.


Vanha Kärcher levisi, joten uusi olisi löydyttävä. Saako kotikäyttöön tehdyillä Kärcher Ktai Clen G1puhdasta jälkeä? Lainattavat koneet ja laitteet. Charles Dickensin Pikku Dorrit (3DVD) BBC:n minisarja (UUSI).


CLEN G131- C KORKEAPAINEPESURI 5M PAINELETKU.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje