Wextra oy seinäjoki

Wextra palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita asiantuntevasti parantaakseen heidän mobiiliviestintää niin laitteiden kuin yhteyksien puolesta. Wextra Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti. Etsitkö yrityksen Wextra Oy tarkempia tietoja. Moovit auttaa sinua löytämään parhaat reitit määränpäähän Wextra julkisia kulkuvälineitä käyttämällä ja antaa sinulle askel askeleelta reittiohjeet päivitetyillä Bussi aikatauluilla kaupungissa Seinäjoki. Wextra on Seinäjokinen matkapuhelinalan yritys.


Tarjoamme mobiilialan palveluita yksityisille että yrityksille.

Tarjous: puhelimet, liittymät, laajakaista, tv, viihdepalvelut. Oletko huomannut virheitä? Käyntiosoite: Rengastie 2A. Noteeraus: Ei pörssinoteerattu . DNA Oy ja Seinäjoella , Helsingissä ja Pirkanmaalla toimiva Wextra Oy ovat sopineet tiiviistä yhteistyöstä mobiili- ja kiinteän verkon palveluiden tarjoamisessa.


Wextra Oy distributes and retails telecommunication equipment, operator services, AV equipment, and security technology equipment. Yhteystiedot, taloustiedot ja avoimet työpaikat. Wextra Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on viestintälaitteiden tukkukauppa ja kotipaikka Seinäjoki.

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia . Ota selvää millonka Wextra Oy , Seinäjoki aukeaa ja sulkeutuu. Kotipaikkakunta, HELSINKI. Toimiala, Viestintälaitteiden tukkukauppa. Ennakkoperintärekisterissä, Voimassa . Yhtiön omavaraisuusaste oli prosenttia. Liikevaihto nousi 1prosenttia.


Postiosoite: RENGASTI A. Wextra Oy toimii alalla Viestintälaitteiden tukkukauppa ja sen kotipaikka on HELSINKI. Yrityksen sijainti: Seinäjoki. Virallinen nimi: Wextra Oy YTJ. Nimi, Tyyppi, Alkanut, Päättynyt.


Töölön Nettikauppa Oy , Päätoiminimi, 28. Nykyään matkapuhelin alan lisäksi eräpuolella . Yhtiö työllistää televiestinnän ammattilaista. Ylistaron metsästysseura järjesti ensimmäiset Wextra ajot 13.


Koiria ilmoittautui hyvin kokeeseen.

Wextran liikeideana on myydä televiestinnän . Ruuan piti kuumana Mäki Paavo,. Kuljetusliike Olli Riihimäki Oy Isokyrö.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje