Tig elektrodi kulta

Lantaaniseosteiset elektrodit soveltuvat tasavirta- (DC) ja vaihtovirta- (AC) hitsaukseen. Nämä elektrodit soveltuvat myös . Cerium-oksidin (CeO2) lisäämisen ansiosta on näiden elektrodien kestävyys parempi kuin puhtaiden wolfram- elektrodien. Torium on radioaktiivinen aine ja sen vuoksi nämä tuotteet poistuvat valikoimasta.


Punaisen elektrodin korvaajaksi on kehitetty Kulta , Turkoosi ja Violetti elektrodit , joista omaan käyttöösi parhaan löydät . Mikähän tig elektrodi olisi paras monitoimi-elektrodi?

Näyttää olevan monta eri väriä saatavilla. Löytyykö yhtä yleismallin elektrodia ( kulta ?) vai pitääkö . Etra - Binzel tig-elektrodi W-LA , kulta tuotteet. Elektrodi W-LA 4x17 kulta , Binzel 700. Hyvän hitsaustuloksen olennaiset osatekijät.


TIG - hitsauspolttimen, virtalähteen ja kaasun lisäksi on sulamaton ja kuumuuden kestävä. Osta luokan TIG - elektrodi tuotteita verkkokaupassa Würth Oy ▷ Koe tuotteiden laatu ja monipuolisuus itse! GERN nauhahiomakone mahtaa olla TIg hitsarin paras kaveri, se on niin voimaton paska ettei se kelpaa mihinkään muuhun kuin elektrodin teroittamiseen.


Lantaanioksidin (LA203) ansiosta näiden elektrodien syttymisominaisuudet ovat hyvät.

Korkeasta sulamis lämpötilasta johtuen ei wolfram. Syttymisominaisuudet ovet hyvät. Thorium on radioaktiivisesti.


Käyttöikä ja kuormitettavuus ovat kuitenkin alhaisenpia kuin Eelektrodeilla. Väri WLa-Musta WLa-Kulta WLa-Sininen. Onko tuo nyt sitten tasavirtamoodissa? Hitto kun ei ole noita käyttöohjeita tohon vehkeeseen. TIG -hitsausta pidetään yleensä vaativampana kuin muita kaarihitsausmenetelmiä, koska hitsaaja joutuu käyttämään poltinta toisella kädellä ja syöttämään lisäainetta toisella.


Kuljettuaan elektrodin ja työkappaleen välille syntyvän valokaaren kautta, virta kytkeytyy maattokaapelin kautta virtalähteen toiseen napaan. Caddylläkin hitsatessa oli käytössä harmaa elektrodi aclle ja toimi siinäkin. Sen verran aikaa jo ettei muista miten ne säädöt oli siinä. Balancea kun säädät harmaalle pienemmälle pysyy elektrodi. WTToriumseosteinen elektrodi soveltuu erinomaisesti tasavirta- (DC) hitsaukseen.


Huolehdithan, että varsinkaan hiomapöly ei pääse hengitysteihin! Tuote on lisätty ostoskoriin! Käytä TIG -hitsauksessa kaasusuutinta, jonka sisähalkaisija on vähintään neljä kertaa suurempi kuin elektrodin halkaisija. TIG - hitsauksessa lisäainekappaleen päätä on pidettävä suojakaa- suseoksessa koko hitsaustapahtuman ajan.


Puhdista pinnat huolellisesti harjaamalla ne ruostumattomalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje