Rengaspoltin jaloilla

Lisävarusteena saatava 3- jalka jalusta jolla saat nostettua polttimen työkorkeudelle maasta. Varastostatus: tarkista saatavuus tilattaessa. Kolmella poltinrenkaalla. Varustettu liekinvalvontalaitteilla (jokaisella poltinrenkaalla oma), joka sulkee kaasun, mikäli liekki sattuisi sammumaan.


Vahvistetut jalat kestävät painoa max kg.

Rengaspoltin vahvistetuilla jaloilla Ø 6mm, teho 2kW. Erittäin laadukas emaloidusta teräksestä valmistettu nestekaasulla toimiva rengaspoltin. Soveltuu monipuolisesti ruoanlaittoon ulkokäytössä monille erilaisille astioille muurinpohjapannusta savustuslaatikkoon.


Grillit ja kaasupolttimet. Korkeilla jaloilla ja tuulensuojalla varustettu 1-kehäinen rengaspoltin ! Rebel Ring Burner on näppärä ja. Meillä on laaja rengaspoltin valikoima.


Joten käy tänään ja hyödynnä hyviä tarjouksia.

Poltin muuntautuu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin monipuolisten lisävarusteiden ansiosta. Kaksikehäistä, kahdella tehonsäätimellä varustettua D-4kaasupoltinta voidaan käyttää erikokoisten pannujen kanssa joko . Muurikassa on tarkeää huolto. Valuraudasta valmistettu rengaspoltin. Tuotteen nimellisteho on 33kW. Pannu maksaa reilun kympin, joten koko setin saa halvemmalla kuin tuollaisen pinnoitetun vinolaitaisen paistokasarin.


Tarvitsee lisäksi matalapainesäätimen, €, ja kaasupullon, alkaen €. Lämmönsäätö on huippuluokkaa kahden erillisen kaasukehän ansiosta. Materiaali: Emaloitu teräs. Tuulensuojan halkaisija: cm.


W, 230V, 50H - luukussa puinen kahva- 4:llä jalalla - helppohoitoinen- mm paksuist. W- teräksisen paellapannun halkaisija cm- teline kolmella jala. Poltin on varustettu myös kevyellä tuulensuojalla ja pitkillä jaloilla.


Suositut rengaspolttimet kuumenevat nopeasti ja niiden tehoa on helppo säätää. Polttimet on luonnollisesti tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Mustang- valikoimasta löytyy myös kätevä tuulisuoja polttimelle, joka takaa . Helppokäyttöinen, korkeilla jaloilla varustettu rengaspoltin.

Muotonsa puolesta aivan ehdoton kaasupoltin vaikka savustamiseen isojen paella pannujen lämmitykseen, ja myöskin isommat kattilat pysyvät tällä jalustalla tukevasti paikoillaan. Kun grilli on kasattuna jalat paikoillaan, niin porakone käteen ja reijät pohjan läpi jalkojen vastakappaleisiin. RENGASPOLTIN 4:LLÄ JALALLA NELIÖN MALLINEN. Niihin sitten pop-niitit,.


Sorvasin alumiinista suutinpaketin mukaisen suutinrungon ja siirsin rengaspolttimen kaasunvirtaussuutinpaketin, jossa on säädettävä venttiili, tähän em. MUSTANG GRILLIBRIKETTI 2KG. Ylimääräiseksi jäänyt rengaskaasupoltin matalilla, omilla jaloillaan , kaasuletku sekä kaasuventtiili, jolla poltin liitetään kaasupulloon.


Nouto tai lähetys ostajan maksaessa kulut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje