Prego sääasema käyttöohje

Lähettimen paristokotelon alla voi. Kun sääasema näyttä normaaliajan, paina ja pidä alhaalla ”MODE”-painiketta kolme sekuntia. Painamalla ”UP” tai ”DOWN”. Ilmanpaineen kehityksen näyttö, sääennuste , pariston lataustason näyttö.


Tuntinäyttö History-toimintoa käytettäessä.

Päivämäärä ja viikonpäivä. Kellonaika ja signaalin vastaanottonäyttö,. Lämpötilan, kosteuden, sademäärän ja tuulennopeuden langaton siirto ulkoanturista näyttöyksikköön. Sääennustus ja sen kehityssuunta. Radio-ohjattu kello ( DCF-77) . Onko kellään tuollaista sääasemaa johon kuuluu pääyksikkö, sekä pieni anturiyksikkö jossa näkyy ulkolämpötila.


Mode nappulasta saa säädettyä esim.

EU = Eurooppa, UK = Iso-Britannia. Aseta paristot (x UM-(AA) V) paikalleen. Huomioi paristolokeroon merkitty napaisuus. Jos nappiparistoja on nielaistu, ota välittömästi yhteys lääkäriin.


Puuttuu: prego Prego tuotteet - Tuontitukku. Myös - hinta verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia, vertaa kaikki Sääasemat Hintaopas.


Aurinkoinen tervehdys Savosta tällekin foorumille Hymyilee Lieneekö kellään kokemuksia Motonetin halpis sääasemasta ? Itse olen nyt vuoden verran seurannut säätä ihan normaali elohopealla ja sademittarilla vuoden kalenteriin raapustelleen. Ongelmahan tässä on se, että aina välillä unohtaa . Vertaa hintoja ja tilaa heti. Tuotteet Prego on kaikkein huonoin merkki. MIkään pregolaite ei ole toiminut oikein. Multimediakaiutin äänensäätö on hiljaisimmillaankin liian korkea, fm ottaa häiriötä, laite hurisee ja virtaliitin löysä.


Prego on yhdistelmä suomalaista asiantuntemusta ja kansainvälisten yhtiökumppaneiden osaamista. Uusin teknologia ja tyylikkäimmät huolella valitut suomalaisen maun trendit ovat yhdistettynä Pregon tuotteissa.

Pregon tavoitteena on tasaisen korkea laatu ja toimivuus sekä trendikäs muotoilu. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Lämpötilan hälytystoimin. Langaton lämpö- ja saunamittari sisä- ja ulkokäyttöön. Lämpömittarit, digitaaliset sääasemat , tuulimittarit ja sademäärämittarit löydät helposti ja edullisesti verkkokaupastamme ja myymälöistämme.


Valitse tuotemerkit: kpl. SuomenLämpömittaritxPoista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje