Nokia lumia puhelimet

Nokia Lumia 9on varustettu megapikselin ZEISS-optiikalla ja optisella kuvanvakaimella. Saat veitsenteräviä kuvia eri olosuhteissa. Windows Creators Update -päivitys on tulossa virallisesti saataville vain kuudelle Lumia- puhelinmallille (lista alla), mutta niiden lisäksi päivitys julkaistaan pienelle joukolle.


Microsoft on ollut pitkään vaitonainen siitä, miten nykyisten Lumia -käyttäjien käy, kun Microsoft ajaa alas älypuhelintoimintansa Suomessa. Yhtiön toissa viikolla antaman tiedotteen mukaan Microsoft jatkaa Lumia - puhelinten , kuten Lumia 6, Lumia 9ja Lumia 9XL, tukemista ja päivityksiä. Välimuistissa Samankaltaisia Käyttöoppaat.

Lataa PDF-muotoinen käyttöopas Microsoft- tai Nokia - puhelinta tai -lisävarustetta varten. Katso, miten voit käyttää Office-sovelluksia Lumia - puhelimessa. Moni Windows- puhelimen omistaja pohtii nyt, tekeekö kenties uudellakaan puhelimella kohta enää mitään. Samalla kerrottiin, että tuki Lumia - puhelimille jatkuu.


Tämän pettymyksen ovat kokeneet historiassa jo useaan kertaan ne kuluttajat, jotka ovat ostaneet Nokia -älypuhelimia. Vertaa puhelimia ja internet-tuotteita helposti netissä VERTAA. FI -sivustolla nokia lumia. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja paras.


Aseta SIM-kortti paikalleen.

Poista SIM-kortti ja muistikortti. Siirrä sisältöä Nokia Lumia - puhelimeen. Lukitse näppäimet ja näyttö. Nokia Lumia 9- puhelimen kameralla voit ikuistaa tärkeät hetket sekä yöllä että päivällä.


Tyylikäs muotoilu kerää katseet missä tahansa liikutkin. Käytä vähemmän aikaa kuvan suunnitteluun. Nokia Smart Camera -tilassa voit ottaa yhdellä painalluksella usean kuvan sarjan, josta.


Nokia Lumia 6(Musta) - Nokia Lumia 6-puhelimessa on tuuman näyttö, 4G-nopeus ja kaareva muotoilu, jotka tekevät puhelimesta ihastuttavan. Nokia - puhelinten uudistettu verkkosivu kertoo päivitysten julkaisusta Nokia - puhelinten takana oleva HMD Global on avannut hiljattain Nokia -puheli. Lumian Pin-koodin vaihto? Nokian puhelimet halvalla netistä.


Osaisikohan joku neuvoa mistä uudessa Lumia puhelimessa löytyy asetukset, jossa voi vaihtaa Pin -koodin? VyrzD ) Miten voin helposti korjata Nokia Lumia - puhelimen ongelmat, jos puhelin ei toimi oikein? Käynnistä puhelin uudelleen. Jos puhelimen laitteisto on jumittunut, yritä ensin käynnistää puhelin uudelleen.


Tämä ei nollaa Microsoft-tilin . Kyseinen vika ei välttämättä ilmene joka yö, vaan toisinaan esim. Joskus vastaan tulee tilanne, että jokin menee pieleen, ja Lumia jumiutuu. Ottaen huomioon laitteen jatkuvan käytön, niin tätä tapahtuu erittäin harvoin, ja älypuhelimien luotettavuus onkin parantunut .

Ohjeet koskevat Lumia 6~mallia. Niitä voi soveltaa myös Lumia - malleihin. Palautus tehdasasetuksiin.


Kun puhelin on vielä käyttökunnossa siltä osin että on mahdollisuus päästä tekemään muutoksia Asetukset-kohdan kautta. Nokia tuo uusia tuulia älykännykkämaailmaan. Puhelimen erikoisuuksiin kuuluu videokameran tilaäänitallennus sekä etu- ja takakameroiden kuvien yhdistelmäotokset.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Omenan kuivaus huoneenlämmössä