Myydään korjaamoprässi

Nyt myynnissä muut Omavalmiste korjaamopuristin - Valkeakoski, Pirkanmaa. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Prässi myydään kasaamattomana, tehdaspakkauksessa.


Erittäin korkealaatuinen, helppokäyttöinen ja nopeatoiminen hydraulipuristin, eli korjaamopuristin. Toimii myös ilman paineilmaa. Painat vain kytkintä (tai jalkapoljinta, lisävaruste) ja kone tekee työliikkeen. Lisäksi molemmat kädet ovat vapaat muuhu.


Y Rakennustarvikkeet ja työkalut. Sininen, Työkalut, tikkaat ja laitteet, Rakennustarvikkeet ja. Paino Kg Karankartio MKMoottori i-vahe 220V Kw Tarjous hinta 4Eur Alv Alvin kanssa 5Eur Kone on uusi.


Tänään pongasin motohelvetessä mielestäni tymäkän näköisen 30T prässin. Konepajapuristimet luokassa - tonnia ammatti- ja harrastekäyttöön. Tukevat ja kestävät rakenteet takaavat turvallisen käytön. Helppokäyttöinen ja nopeatoiminen laadukas hydraulipuristin, eli korjaamopuristin paineilmaohjauksen ansiosta! Käsikammella voi toki silti tarkasti puristaa myös ilman paineilmaa.


Selaa ja löydä itsellesi varaosat. Etsitkö työkaluja kodin pieneen nikkarointiin vai järeämpää kalustoa isoon remonttiin? Lue lisää oikeassa paikassa!


Korjaamopuristin - Kapasiteetti 30ton. Tukeva hydraulinen teollisuusmallisen korjaamopuristin. Mäntä laakeroitu ja sivuttain säädettävä. Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan maarakennus. Hanki maarakennus edullisesti Nettimarkkina.


Sertifikaadi CE sertifikaat. Haluatko tietää nopeammin? Ei tarvetta jonottaa oven takana ämpäreitä. Tämän ylittävä käyttö ei ole sallittua ilman. Hydraulinen korjaamoprässi.


Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia työkaluja. Kun on hyvät välineet, niin hommat hoituu! Tilaa helposti Nettimyynti. Würth Oy ▷ Koe tuotteiden laatu ja monipuolisuus itse! Aja autorampille ja nosta hydraulipumpulla.


BadStE7uOlkfeature= player_embedded. Соответствует нормам, CE. Huippulaadukas puristin kovaan käyttöön. Paineilmakäyttöinen puristusteho t Rajun luokan puristin kovaan ammattikäyttöön.


H-runko tonnia Työpyötä- ja lattiamallit. Malli, Luettelonimi, Varastointi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje