Meidän talo lehti

Päätoimittaja: Titta Kiuru. Se antaa parhaat neuvot talon ja pihan remontointiin, huoltoon ja sisustamiseen. A- lehdet saa lähettää minulle ajankohtaista tietoa ja tarjouksia sähköpostiin. Voin poistua listalta missä vaiheessa tahansa.


Meidän talo palvelee niin uuden talon rakentajaa kuin vanhan asunnon . Voit maksaa tilauksesi myöhemmin tai jo seuraavalla sivulla.

Kohderyhmä: Omakotitalojen asukkaat ja rakentajat, sekä omakotitalosta . Se esittelee ideoita ja vaihtoehtoja, laskee kustannuksia ja ohjeistaa tekotavoissa ja hankintapaikoissa. Lehdessä käsitellään niin keittiön, kylpyhuoneiden, saunan, pihojen, yleistilojen laittamista kuin kodinkoneiden tai . Määräaikaiset tilaukset loppuvat tilausjakson loppuun, mutta kestotilaus tarkoittaa sitä, että lehti tulee sinulle kestona, niin kauan, kunnes irtisanot tilauksen. Hei, meillä ei ole asiakaspalvelurekisteriä vaan olet tehnyt tilauksen joltain toiselta sivulta. Suomen suurin omakotiasumisen lehti , joka tietää kaiken asumisesta, rakentamisesta ja remontoinnista.


Tilaa nyt ja säästä selvää rahaa. Meidän Talo - lehti on omakotiasujien suurin lehti Suomessa. Mökki on mökki, talo on talo.

Jotkut teistä ottavat tähän esille rahakysymyksen. Osalla meistä se todellakin vaikuttaa paljon mökkeilyyn. Mutta myös hyvin monet ovat tehneet valinnan, että mökillä eletään perusasioden äärellä, eikä tarvita vempaimia ja viihdyttimiä. Lehti saisi vaihtaa nimensä! Se tietää ja jakaa kaiken rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta sekä tarjoaa hyötytietoa ja ideoita lukijoilleen kertaa vuodessa.


Lehden tarjoamilla vinkeillä vältät ongelmat ja tuotevertailuilla teet onnistuneet hankinnat. Paketti pitää sisällään lehteä, jossa on mukana seuraavat lehdet. B Asuntomessujen katselmus, 1 ja 12.


Haastateltavina ovat teollinen muotoilija Anu Suomalainen ja arkkitehti Kristiina Mäntynen. Kuvat: Paavo Martikainen. Maksullisen lehden voi ladata . Kyseessä ei ole vain rakentamisen ja remontoinnin projektilehti , vaan asumisen erikoislehti , josta saa hyötyä ja inspiraatiota koko . Lukijoiden toiveesta lehdessä on entistä enemmän piha-asiaa, fiksuja sisustusratkaisuja sekä joka numerossa laaja Talon huoltokirja remontoijille ja rakentajille.


Ideoita ja inspiraatiota . Viherpeukaloille myydään Suomessa keskinkertaista tai jopa huonolaatuista puutarhamultaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje