Kuulo apuvälineet

Se auttaa hyödyntämään jäljellä olevaa kuuloa. Valikoimissamme on kuulokojeiden lisäksi kattava valikoima erilaisia kuuloapuvälineitä. Apuvälineet mahdollistavat vaivattomamman kommunikaation kuulo -ongelmista huolimatta.


Induktiosilmukka on kuulokojeen käyttäjälle suunniteltu kuuntelun apuväline. Sen avulla siirretään ääni langattomasti vahvistettuna suoraan kuulokojeelle. Sen ansiosta kuulokojeen käyttäjä voi kuunnella vahvistettua ääntä ilman taustahälyä.

Kun lapsella todetaan kuulon kuntoutusta vaativa kuulovamma, ensisijaisesti lähdetään sovittamaan kuulokojetta. Mikäli kuulovamman aste on niin vaikea, ettei kuulokoje riitä kuulonvaraiseen puheen oppimiseen, selvitetään seuraavaksi sisäkorvaistutteen mahdollisuutta. Näillä mahdollistetaan kuuleminen ja puheen . Lapset, joilla on jäljellä kuulo- tai näköaistia, voivat soveltuvilta osin käyttää näön ja kuulon apuvälineitä. Erityisesti tuntoaistin avulla käytettävät välineet ovat kuulonäkövammaisille tärkeitä, mutta niitä on olemassa hyvin . Kuulonäkövammaisen apuvälineet. Kela korvaa kuulovammaiselle työssä tai opiskelussa tarvittavia apuvälineitä, mm.


Työtapaturma- ja ammattitautitapauksissa korvaajana on vakuutusyhtiö ja sotakuulovammoissa Valtionkonttori.

Apuvälineet auttavat selviytymään arkipäivän tilanteissa, ja niitä voidaan käyttää ilman kuulokojeita tai kuulokojeiden kanssa. Apuvälineiden avulla kanssakäyminen läheisten ja ystävien kanssa sujuu paremmin. Samalla myös elämänlaatu paranee ja turvallisuudentunne lisääntyy.


Myös henkilöt, joilla ei vielä ole käytössä kuulokojetta, hyötyvät . Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kuulon ja kommunikoinnin apuvälineitä eri käyttötarpeisiin ja -tilanteisiin. Voit valita vaikkapa vahvistinlaitteen, joka helpottaa TV:n kuunteluasi tai langattoman kuuntelulaitteen, joka auttaa Bluetooth-matkapuhelimesi käytössä, myös liikuttaessa. Toimitamme Phonic Earin . COM - LINANKATU TURKU - TEL.


Vuosia sinnitellään huonokuuloisena, kärsitään tilaisuuksissa, joissa hälyääniä ja ajetaan omaiset raivon partalle MITÄ? Huonontunut kuulo EI PARANE, mutta oikeilla apuvälineillä kuulokykyä voi ylläpitää kauan. Hinta: € 69(€ 86sisältää alv:n). Ladda ner vår svenskspråkiga katalog här.


Tiedustelut ja tilaukset:. Edellä mainittu tarkoittaa, että kuunteluolosuhteet ovat . Olen lisäksi pohtinut huonokuuloisuutta sosiaalisesta näkökulmasta, miten huonokuuloisuus on vaikuttanut tai saattaa vai - kuttaa ihmisen elämään, koulutukseen, kommunikointiin tai identiteettiin. Apuna kuulovammaisten elämässä on erilaisia apuvälineitä , jotka helpottavat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje