Kirjopesu vai hienopesu

Ennen pesua pyykin lajittelu ja pesuohjelman valinta. Vaatteiden laatu ja määrä kertovat millaista pesuohjelmaa on tarkoitus käyttää. Kirjopyykin pesulämpötilat ovat tai astetta. Tähän ryhmään kuuluvat värilliset puuvillat ja tekokuituvaatteet.


Hienopesun pesulämpötila on tai astetta.

Kertokaapa nyt selkeästi omat niksinne. Tuskimpa ne mitään varsinaisia niksejä on,mutta neuvoja,jotta tekstiilini pysyisi pitempään parempina. Miten valitsen aina oikean ohjelman? Meidän perheessä on paljon . Esimerkkeinä tähän ryhmään kuuluvista vaatteista käyvät monet puuvilla- tai polyesteritekstiilit. Kirjopesussa käytettävä pyykinpesuaine tulee valita aina pyykin värin mukaan.


Pitäskö pestä enemmän hienopesu -ohjelmalla normaalin kirjopesun sijaan? Tai lingota pienemmällä nopeudella, olettaisin että linkous syö vaatetta jonkin verran.

Pyykin lajittelu, oikeat pesulämpötilat ym. Vai onko tämä vain ilmiö jolle ei mitään . Sohva ja sipsipussi vai yhteinen bileilta? Näin rakkaus kestää ruuhkavuosissa.


Näitä ohjelmia käytän siis . Täällä on paljon keskustelua pyykinpesusta ja eri tyylejä lienee lukuisia. Itsellä seuraavat: valkoiset, vaaleat, punaiset ja. Minkä kokoinen pesukone teidän perheellä on?


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Mitä tarkoittaa pyykkikoneessa siliävät ? Pyykinpesukoneiden pesuohjelmat ovat: - valkopesu. Opettele käyttämään koulun ja asuntolan konetta käyttöohjeen mukaisesti.


Tummat ja vaaleat eri pesukerroilla. Erilaiset tekstiilit vaativat erilaiset ohjelmat. Pesuaika: onko koneessa useita erilaisia pesuohjelmia ja voiko niiden pesuaikaa säätää?


Onko koneessa pikapesuohjelmia ja millaisissa lämpötiloissa ne pesevät? Lähteekö pelkällä pesulla?

Onko linkous sama kuin rumpukuivaus? Jos valitsen linkouksen pois päältä, kone ei siis rumpukuivaa? On olemassa valko- ja kirjopesua ja tiedän mitä niihin kuuluu. Mitä ihmettä tarkoitetaan siliävillä ja hienopesulla ? Elikkä joo sain tutulta semmosen vanhan pesukoneen ja siinä on kahdella kielellä ne ohjeet ja kumpikaa ei tietenkää voi olla suomeksi tai ees englanniksi joten joo osaatteko suomentaa nää? Ite koitin jo jollain netin sanakirjalla mut joo ei oikein onnistunu.


Kortissa numeroiden 1-alla lukee vielä näin NORMAUX: Coton- . Konepesussa valitaan pyykin laadun mukaan oikea pesuohjelma ja veden lämpötila, jolla kone pesee pyykin. Ohjelma voi olla esimerkiksi hienopesu , kirjopesu , valkopesu tai erittäin likaisen pyykin pesu. Tekstiilien kuivaus- ja valkaisumerkinnät. Pesuohjelmat määräytyvät tavallisesti mekaanisella ohjelmavalitsimella. Täytä kone, sulje rummun luukut ja varmista, että ne ovat kunnolla kiinni.


Värin mukaan pyykille valitaan valkopesuaine, kirjopesuaine tai mustalle pyykille tarkoitettu pesuaine.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje