Kestääkö dc fix kuumuutta

Mulla on mennyt tällainen ihmetuote ihan tyystin ohi. Meillä on ihan kivat keittiötasot, mutta välitilassa on sellainen tosi tylsä levy (jotain muovia mitä lie), jonka haluaisin vaaleammaksi. Kestääkö dc fix tämä minkä verran kuumuutta esim.


Markettien ja rautakauppojen valikoimiin on ilmestynyt DC - fix -sisustusmuoveja, joilla voi päällystää erilaisia kodin pintoja huonekaluista keittiötasoihin ja lasimateriaaleihin. Olen jo vuosia päällystänyt kunkin asuntoni keittiöntasot DC - fix -muovilla. DC - fixiä on saatavana puujäljitelmästä marmoripintaiseen, kukkakuvioituun, kiiltävään tai mattaan ja vaikka mihin muuhun.


DC -fixin idea on, että sitä voi käyttää sisustuksessa ja tarvittaessa se lähtee helposti irti. Dc - fix on ystäväni, ensin sitä saivat ylleen kaakelit ja sittemmin myös koko kaapisto ja työtasot. Lähteekö tuo dc - fix pois sitten liimoineen aikanaan? Marmorikuvio on nyt muotia.


Tähän hottisporukkaan tuskin kuitenkaan kuuluu keittiöni kulahtanut vaaleanpunainen marmorijäljitelmätaso. Oulun reissua ja kesää odotellessa marssin sitten dc - fix -hyllylle. Keittiön tasoissakin sama muovi on kestänyt yli vuoden moitteettoman näköisenä , meillä käytetään leikkuulautoja.


Enkä kyllä minäkään vertaisi tätä muovia siihen, millä kirjoja päällystetään. Mitä kaikkea sillä voi päällystää? Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Tv taso Kemin kodissamme.


En muistanut ottaa siitä tuoreempaa kuvaa ennen kalvon laittamista. Kalvo lähtee myös hyvin pois, eikä jätä liimapintaa huonekaluun. Kalvo on vedenkestävä, luonnollisestikin, helppo pitää puhtaana, mutta kovin korkeaa kuumuutta se ei kestä. D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen.


Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla. Dc - fix , tuo keittiöremontin mullistanut ihmekalvo, joka on saanut remppareiskat konkurssiin ja kaapistoyrittäjät pinnoittamaan ovensa dc-fixin kestäviksi.


Kontaktimuovia, jolla voi päällystää mitä tahansa. Vessanpöntöstä ruokapöytään. Perinteisiä dc-fixin tuunauspaikkoja ovat olleet edellä mainitsemani . Puuttuu: kestääkö ‎ kuumuutta Kerro mielipiteesi! Jatkanko tätä sisustusideaa koko välitilaan. Mun profiilista pitäis löytyä Keittiön tuunaus -albumi, jossa keittiön välitila on päällystetty ns.


Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 15. Sitä on saatavana useita eri. Kesti erinomaisesti kaikki roiskeet ja kuumuudet , ja pois irrottaessa ei jäänyt liimatahroja.


Hei kuule, lähettäiskö käymään Bauhausissa? Noku mie aattelin, että laitettais vähän nuita keittiön tasoja uusiks, ku minusta tuo nykyinen on jotenki ihan sikaruma. Ihan tosta noin vaan aattelit tasot uusia? Sä et ole vielä palannut töihin, jos . Sähkömies ei suostunut asentamaan huoneen perälle, koska siinä oli jokin turva- raja vesipisteeseen, eli siinähän on jä nököttää.


Voisikohan sen vetää DC - fix kalvolla yli? Tiedättekö kestääkö se kuumuutta ? Nuo partahöylien- ja sutien telineet ovat mieheni käsialaa. Sorvasi ne jostain hukkametallista, . Ne ostavat raaka-aineet toimittajilta, muuttavat raaka-aineet. Muoviteollisuus ry, Helsinki Mitä ja miten hyödyntää Tekesin ja EU:n . Nyt vessan lookki olis kymppi plus, ilman tuota vitivalkoista patteria, arrgh.


Lattianlämmitys tulee siis ottaa pois päältä, sillä kuumuus paakkuunnuttaa maalin. On myös muistettava se, että kaakelimaaleja ei ole. D-C - Fix -kalvojen lisäksi pintaremontin tekijälle löytyy laaja valikoima erilaisia sisustuspaneeleja ja levypintoja.


Uusimpia tulokkaita ovat viime helmikuussa myyntiin . Sivu) Rahoitusinstrumentit 12.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje