Heirol steely munaleikkuri

Myös viimeistely on tehty huolella. Viipaloi tai lohkoa samalla leikkurilla! Materiaali ruostumatonta terästä Pituus: cm. Steely -tuotteille myönnetään kolmen vuoden takuu. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Leikkuri viipaloi ja lohkoo kananmunat.

Tiesitkö, että munaleikkurilla voit viipaloida myös mansikat tai banaanin? Pienikokoinen leikkuri on helpp. Teräksestä valmistetun survimen kahva on umpinainen - tällä varmistetaan hygieenisyys, sillä vesi ja lika eivät pääse kahvan sisään.


Tällä kananmunaleikkurilla siivutat ja lohkot kananmunat kätevästi. Jaa: facebook instagram twitter Pin it! Muut kategorian tuotteet. Lisää toivelistaan: Lisää toivelistaan.


Munaleikkurilla siivutat kätevästi kananmunat ja sienet.

Valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä. Laadukas Steely munaleikkuri on kätevä apuri voileipien, voileipäkakun tai salaattien koristelussa This description is from Boostep. Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80LzYvaGVpcm9sLW11bmFsZWlra3VyaS1qYS1sb2hrb2phLTU0MTE3OTQ2LmpwZw == . Tarvitsetko lihanuijaa tai digitaalista paistomittaria? Laadukkaat ja edulliset välineet keittiöön löydät Hong Kong -tavarataloista. HEIROL tuotteet - Kariteam verkkokauppa.


Tukevalla munaleikkurilla leikkaat kananmunasta kätevästi tasakokoisia siivuja. Nyt jokainen perheenjäsen voi itse päättää, haluaako siivutettuja vai lohkottuja kananmunia aamiaispöytään. Täältä löydät parhaimmat hinnat Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien ja markkinajohtavien toimittajien kanssa. Heirol Teräksinen Kartioraastin.


Marknadsledande Leverantörer. Ruoanlaitto kotona on hauskaa. Kunnon työvälineillä tuntuma raaka-aineisiin säilyy koko kokkauksen ajan ja se näkyy lautasella asti. Valitsimme kattavan valikoiman laadukkaita keittiövälineitä, joiden avulla jokaisella on mahdollisuus valmistaa ravintolatasoisia annoksia.


Heti verkkokaupan varastosta (Ei myymälässä). Tuotteet lähetetään 1-arkipäivässä. Asetti pinottaville kupeille 14cm first.

TEFAL TALENT PRO KATTILA L. OBH ECO KITCHEN PAISTINPANNU 24CM. KEITTIÖTYÖVÄLINEET 3KPL PYÖKKIÄ. Hakuasi vastaavat uudet tuotteet. Siirry kauppaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje