Bosch uunin lampun vaihto

Lamppu on kiiltävän lasikuvun alla ja lasikupu kääntyy jonkin verran mutte. En millään saa kierretyksi lampun kupua auki. Onhan se kiertämällä (ehkä vain vähän) av. How to replace your grill element on Bosch , Neff And Siemens cooker or oven.


Arjen sankari vaihtaa liesituulettimen lampun. Jos laitettasi korjataan epäasianmukaisesti, se saattaa johtaa huomattaviin vaaratilanteisiin.

Lämpötilankestäviä varalamppuja, wattia, . Uunilampun vaihto Kun uunilamppu on palanut, niin se täytyy vaihtaa. Lue tämä käyttöohje huolellisesti. Vasta sitten voit käyttää laitettasi turvallisesti ja oikein. Säilytä käyttö- ja asennusohje myöhempää käyttöä tai seuraavaa käyttäjää varten. Tämä laite on tarkoitettu ainoastaan kalusteeseen asennettavaksi.


Tarkasta laite, kun olet purkanut sen pakkauksesta. Ja tänään olisi ollut tarkoitus tehdä lihapullia,. Onko kyseessä erikoislamppu vai toimiiko tavallinen hehkulamppu uunissa ?

Kiistaa tuli siipan kanssa. Korvaa aiemman Philips-merkkisen polttimon. Kiristä lamppu kunnolla paikoilleen ja tarkista myös lampun suojakuvun kiristys pidentääksesi . Uunin lamput ja valaisimet mm. Ennen uunin sisälampun vaihtoa irrota laite verkkovirrasta (sulake).


Volt Ø : 2mm mounting: mm . Jos uuni toimitetaan ilman verkkoliitäntäjohtoa tai jos uunin verk- koliitäntäjohto on vahingoittunut, verkkoliitäntäjohdon saa vaihtaa ja asentaa vain Mielen valtuuttama huoltoliike (ks. kohtaa Sähköliitän- tä). Uuni täytyy irrottaa sähköverkosta aina asennus-, huolto- ja kor- jaustöiden, kuten uunitilan lampun vaihdon ajaksi . Itse asiassa se on ollut pimeänä jo pari vuotta, sillä emme saa sitä kirottua lamppua vaihdettua! Lampun päällä on semmoinen kupu, erilainen kuin edellisessä uunissa ja paljon järeämpi , joka . Välimuistissa Samankaltaisia UUNIN VARUSTEET.


Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti, jotta opit hyödyntämään uuniasi. Kytke uuni irti sähköverkosta. Kun uuni on jäähtynyt, poista vasemmanpuoleinen sivukannatin (katso kuvaa 2). Lamppu toimii 220–2V:n jännitteellä, käyttää T25-polttimoa ja sopii enintään 3°C:n lämpötiloihin.


Sähköhellan uuni ei lämpene, liedet kyllä toimivat kaikki ja uunin merkkivalotkin. Tulossa erä varastoon 12. Uutta ilmettä uudella kankaalla! Lampun Suojalasi Uuni Alkuperäinen Osa Numero .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Astianpesukone hana asento

Savustuskaappi ohje