Biltema höyrypesuri

Käyttökohteet: Vaikeapääsyisten paikkojen höyrypuhdistukseen. Toimii puhtaalla vedellä ilman kemiallisia lisäaineita. Eliminoi tehokkaasti bakteerit ja poistaa lian.


Katsokaa loppuun, lopussa kätevä yhteenveto ja kiteytys koko roskasta. Soveltuu sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että autotalliin. Itse saanut joskus aikoinaan palkinnoksi kärcher höyrypesurin ja on sillä ollut käyttöä aika paljonki ja täytyy sanoa että erittäin pätevä vehe. Ei tuolla mitään isompaa kyllä pese.


Auton ruostesuojaus itsetehtynä. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Mukana höyrypistooli, lattiaharja, kulmasuutin, pyöreää harjaa, korkeapainesuutin sekä ikkunaharja.


Johdon pituus metriä. Kärcher Pyöreä harjasarja höyrypesuriin , kpl. Kahden värisiä harjoja eri käyttökohteisiin - keittiö ja kylpyhuone. En olisi kyllä käyttänyt silloinkaan ellei mies olisi vaatinut :D Patterit piti ensin pyyhkäistä pesuainerätillä, sitten pistää höyryä. Ihan äsken Prisman sivuilta huomasin Prismassa myytävän Haan höyrypesuria ja mietinkin, että minkälainen se mahtaa olla.


Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Meillä oli bilteman höyrypesuri. Höyrypesurien mainoslauseissa korostaan usein luonnollista puhtautta.


Kun höyrypesuri pesee ilman pesuaineita, voi siitä olla hyötyä . Putsattuani kodin kosteiden tilojen kaakelisaumoja hammasharjalla muistin jossakin mainitun höyrypesurin olevan kelpo laite tuohon hommaan. Googlailin vekottimesta hieman. Tekeekö tälläisella pesurilla mitään? Tämä ei suoraan liity aiheeseen, mutta pitääkö panasta irrottaa etulevy ennen kuorien irrottamista, vai tuleeko se kuoren mukana?


Kumpihan olis parempi pinttyneen lian (öljy, rasva ja ym. moskat) poistamiseen? Puhdistuuko pinttynyt vaalea sohva ? Nyt oon käyttänyt enempi liuottimilla puhdistusta mutta ajattelin et olisko nuo toimivimpia ratkaisuja. Höyrypuhdistin ei tarvisi kuin vettä mutta vetääkö se vertoja noille liuotin tarvikkeille (Jarrucleaneri). Biltemasta saisi halvalla . Tässä hieman testin tuloksia: kevyt ja näppärä Melissa sopii erinomaisesti pieniin siivousaskareisiin, kuten . Harjan päälle olen vetänyt mikrokuituliinan. Omasa käytössä on huikea bilteman tekele.


Se mikä osataan tehdään itse. Mistähän sais ostettua isohko imukuppi ? Se siis on liukuvasara jossa toisessa päässa imukuppi, liukuvasaran varren. Alkuperäinen kirjoittaja Imukuppi : Millainen ois. Itse ostin bilteman parinkympin höyrypesuri.


Tuon bilteman vehkeen saimme lahjaksi. No nyt vihdoin posti oli tuonut kaikki hilppeet ja pääsi toteuttamaan. Onkos kukaan kokeillut tuota bilteman höyrypesuria ? Piruuttani ostin, vaikka yleensä vältän firman tuotteita. No sama kyllä tässäkin asiassa. Tuon avon penkit on katon tiivisteiden vuotamisen . Sitä sumutetaan (tai muuten laitetaan) puhdistettavaan kohtaan ja höyrypesurilla käsitellään kohta.


Itse pesuriin ei näitä kemikaaleja pidä laittaa, voi menna pesuri vaihtoon. Ammoniakkia voi ostaa rautakaupasta. Pölynimurit - Gigantista laajin valikoima imureita parhaaseen hintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje