Subaru levorg keskustelu

Tuntuu, että tonnilla saisi paljon autoa. Malli toki on uusi, mutta onkohan j. Levorgin ajotietokone näytti yli yhdeksää litraa. Onko omakohtaista kokemusta siitä pääseekö miten vähällä?


Subarun mukaan Levorg ei ole Legacyn seuraaja, mutta paikkaa Legacyn poistuttua mallistoon jäävää aukkoa.

Perusrakenteista ja alustan mitoituksesta löytyy yhtäläisyyksiä myös Foresterin ja XV:n kanssa. Siis kooltaan ja tyyliltään. Viimeisin Legacy sen sijaan oli monilta mitoiltaan huomattavasti isompi lossi ja myöskin jotenkin kankeampi ajettava. Subaru -harrastajien, -omistajien tai yleisesti Subaruista kiinnostuneiden keskustelupalsta.


This board has no forums. Audin sijoitus oli kolmas. Suomen suurin automedia Tuulilasi julkaisee autouutisia joka päivä - koeajoja, testejä, tapahtumia, autoverotusasiaa ja liikennetietoa.

Osallistu myös keskusteluun ! Tehtaan mukaan viimeisimmän . Moottori: 4-sylinterinen turbobokseri. Levorg on oudosta nimestä ja muutoksista huolimatta ehta Subaru. Keulamuotoilusta voi löytää selviä yhtäläisyyksiä Subarun WRX-soratykkiin. Ulkonäölle löytyy ilahduttavasti myös aitoa katetta, sillä Levorg pitää sisällään lukuisia WRX:stä napattuja alustakomponentteja. Lopputulos on yhdistelmä hienosti välittyvää hallittavuutta ja asvalttimiellyttävyyttä.


Toyota GTja sen sisarmalli Subaru BRZ hönkäävät Suomeen uudistettuina – ja uusilla hinnoilla. Koeajo: Subaru XV on kelpo, nelivedolla etenevä perheauto, mutta samassa hintaluokassa on kovia kilpailijoita. Subaru esitteli uuden sporttisen perhefarmarinsa – tällainen on uusi Levorg ! Subarun uutuus tarjoaa asvalttialustaa ja aiempaa pienempiä ulkomittoja.


Ei leia mitte ainsamat põhjust, et seda kitsast ja pikka vorsti sellise raha eest osta. Kas teil seal autos kitsas ei ole või on polstrid nii õhukese et selle arvelt ruumi tekitatud? Uus Octavia oleks lausa laev selle kõrval. LUKIJOIDEN KOMMENTIT Keskustelun säännöt.


Sporttisen uutuuden perustana on.

Tutustu Subaru mallistoon! Etsi lähin jälleenmyyjäsi, tutustu hinnastoon, esitteisiin sekä Subarun tekniikkaan tai varaa koeajo. Levorg aina nelivetoinen ja sen tekniikka perustuu Impreza- ja Legacy-malleihin.


Nimi Levorg tulee sanoista Legacy, Revolution ja Touring. Nelivetofarmari on urheilullisen näköinen, alustassa ja moottorissa on urheilullisia piirteitä. Muut keskustelut › Autot ja liikenne Välimuistissa 24. Tosin nuo autoverokeskustelut , aina perinteisesti loppuvuodesta vähän himmaa ostohaluja.


Mitään linkkiä en laita,.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje