Parioven salpa

Suomi pikasalpa numero 5. Oven pintaan asennettava malli. Korkeisiin, raskastekoisiin ulospäin avautuviin oviin. Surface mounte tightening door bolt for large and heavy doors opening outwards.


Perinteinen oven lukitus salpa. Salpaa on yleisesti käytetty pariovellisissa kaapeissa, näiden lukottomissa ovissa. Etsitpä sitten erilaisia ovisalpoja tai ovivasteita, niin meillä on tarjolla kaikenlaiset tuotteet nivelsalvoista työntösalpoihin ja ja aukipitolaitteista ovenhakoihin. Lisäksi valikoimassa on useita erilaisia ovistoppareita ja ovikiiloja sekä ovijarruja ja kolmiovasteita.


Toimiva ovi on paljon muuta kuin pelkkä kahva ja lukko. Heitto- oven sarana 100mm RST. Hitsattava nostosarana 60mm 2kpl liukulaakerilla. Ikkunakilpi 2kpl kromattu.


Vanhasta Hi-Acen lehtijousesta taottu tuhti parioven salpa. About the Author: Subscribe to Comments. Click here to cancel reply. Puu- ja metallioven pikasalpa DF900.


Pintaan asennettavassa salvassa on kaksisuuntainen toiminta. Käytetään puu- ja metalliprofiilipariovien lukitukseen. IP -pakkaus sisältää puuruuvit,. Tilauksesta salpa voidaan . Puuoven reunasalpa DF849.


Säädettävä vastakappale on muovia. Parioven salpa mittakuva. Magneettisalpa 12mm upotettava, Valkoinen . Palo-oviin, hätäpoistumisteiden parioviin, varastojen ja autotallien oviin. Galvanoidusta teräksestä valmistettu porttisalpa.


Yksinkertainen malli, joka . ViestiKirjoittaja jusipe 17. Itsellä on mökin ulko- ovi ja varastorakennuksen ovet lukittu näin: Ovi kiinni normalisti. Putken toiseen pää lenkkiin silmukalla riittävän pitkä . LUKITTAVA KIPPI- JA PARIOVEN SALPA.


PIKASALPA, UPOTETTAVA MALLI. Valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Vankka oviosio, galvanoitua teräslevyä. Verkko on hitsattu kestävien kehikoiden muotoon vammojen ja terävien kulmien torjumiseksi.


Kaksoisovet avautuvat ulospäin sekä tarjoavat erityissuuren aukon verkko-osioosi. Ne on suunniteltu kahden . Pihla-ulko- oven tiiviste. Voidaan asentaa ovilehteen tai karmiin.


Materiaali vaaleanharmaa silikoni. Pituus metriä, voidaan lyhentää sopivaan mittaan. Kiinniasennossa salpa aukeaa vain kahvasta alas vetämällä.


Jos ovi on huullettu, pidempi levy tulee oven etupintaan ja lyhyempi taakse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje