Marimekko sukkaohje

Nämä sukat on ihanaa väriterapiaa! Tarvikkeet: Novitan 7veljestä valkoinen, musta, harmaa (sävyn voi valita oman mielen mukaan), pinkkiä tai keltaista. Puikot: tai käsialan mukaan. Neuloosioire: saattaa helpottaa hetkellisesti.


Aloitus valkoisella Novitan . Mitä yhteistä on räsymatolla, lokilla, kaivolla, kivillä, palloilla ja muijalla? Ne ovat kaikki Marimekon kuoseja. Toisinaan käsityön toteuttamiseen kuluu tuhottoman paljon aikaa. Tämän Pin-lisäyksen löysi Outi Jäärni.


See more ideas about Knit socks, Marimekko and Knitting stitches. Kuka tämän ihanan idean on sitten keksinyt - no en ainakaan minä! Marimekko -fanina sisäisesti kiljuin, kun törmäsin Räsymatto-villasukkien ohjeeseen. Malli on simppeli ja nopea tehdä, vaikka ei olisi aiemmin juuri. Nää on vaan niiiiiiinn Ihanat!


Vähän muokkailin kuvioa, tai siis tein ulkomuistista mukaillen niitä apinoimiani . This Pin was discovered by Ann-Cristin Österblad. Viikonloppuna päästiin juhlimaan erään sukulaisen syntymäpäiviä. Neuloin hänelle lahjaksi muutamat villasukat, kun hän ei itse osaa neuloa, mutta villasukille on aina tarvetta. Itse asiassa mulla onkin jo puikoilla mustavalkoiset Muija -sukat, semmoset, joita voi pitää farkkujen lahkeiden päällä ja kenkien kera. Muija taitaa olla mun lempparikuosini Marimekon jutuista, ja lisäksi se oli näistä ehkä mukavin neulottava.


No okei, ehkä raita on vielä asteen verran helpompi, hehhee. Täällä on loman aikana aloitettu pikku lankakerien tuhoamis operaatio ja tämän operaation vuoksi etsiskelin kivoja malleja netin syövereistä. Olikin todella mahtava törmätä kolmen karuselli-blogin ihaniin räsymatto-villasukkiin. Ja parasta oli se, että sopivia lankojakin löytyi kori kaupalla. Denna pin hittades av Eva Repo.


Villasukat löytyvät tänäkin jouluna monesta pehmeästä paketista. Yksi tämän joulun suosikkimalleista on näyttävät Olga-sukat. Tiesitkö, että mallin kehittänyt Olga Pekkarinen eli yli 90-vuotiaaksi ja neuloi joka joulu yli sata paria sukkia!


Liekö pitkän ja terveen elämän salaisuus ahkerassa puikkojen heiluttamisessa. Ohje on lasten sukille, mutta tein sukat itselleni. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요. Olen neulonut marisukkia katsomalla netistä kuvia ja soveltamalla eri ohjeita.


Kyllähän näistä anelmaisista innostuu. Vaan piti taas muunnella ohjetta. Nämä halusin tehdä parilla selkeällä värillä ja itselläni tulee näistä hieman mieleen marimekko sukat.


Hannele Sievinen님이 찾은 핀입니다. Lankana käytin seiska veikan jämiä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje