Livinki

Livinki design, Lappeenranta. Sisustussuunnittelu ja stailaus. Avaamme pian uudistettuna! Kivijalkamyymälässä on hurjat alennukset! Suuntaa siis: Kauppakatu 49.

Bungalowit olivat ne jotka minua houkuttelivat. Nyt lomalla oli aikaa poiketa, kun arkena . Tekisitkö pöydän vanhasta ammeesta ja ovesta tai vaikka höyläpenkistä? Lamput kuorma-auton valoista? Seinän vanhasta ruostuneesta kattopellistä? Kurkistus Etelä-Karjalan kiinnostavimpaan sisustus- ja sekatavarakauppaan.


Olen päättänyt sulkea Kauppakadun myymälän ja siirtyä suunnittelun ja oman Armo- mallistoni pariin. Helmikuusta eteenpäin palvelen sisusussuunnittelun saralla ja .

Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Lappeenranta. This Pin was discovered by Tiitu T. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Kaikesta näkee, että kauppiaalla on tarkka vainu retro- ja vintageaarteiden suhteen. Uusien tuotteiden rinnalla on vanhoja astioita, käyttötavaroita ja patinoituneita pienkalusteita.


Supernopea yhteydenotto ja maksu - lämpimät kiitokset ja suosittelut kauppakumppaniksi! Mini-USB kaapeli läht 04. Voit nauttia meillä myös hyvää kahvia.


Kiitos sujuvista kaupoista! Sähköpostiosoite: heidi(a) livinki. Ammatti: Buick, Dodge, HD Springer Softail. Kirjoita käyttäjän julkiselle seinälle (näkyy kaikille) . En juo koskaan kahvikuppia tyhjäksi ja jätän lautaselle ruokaa.


Vanhan Tavaran Puoti Eveliina. Sopivasti kolhuja saanut kypärä on saatu amerikkalaista jalkapalloa pelaavalta ystävä. Heidi ja Jani ostivat vanhan jukeboksin ohjausyksikön helsinkiläisestä . Jahas, sit se ois taas maanantai ja back in business.

Mulle tulee usein kyselyitä yhteistyökumppanini ChillNorwayn vaatteista. Jälleenmyyjämme - Our Stockists. Eikö paikkakunnaltasi löydy jälleenmyyjää? Turku Finland: StyleRide.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje