Keitetyt kanankoivet

Kolmen koipireiden pakkaus on hieman ongelmallinen kerralla käytettäväksi perheissä, joissa ruokailijoita on esimerkiksi vain kaksi. Silloin jää yleensä yksi koipi käyttämättä. Lopusta ruoasta saa myöhemmin kuitenkin hyvin nopeasti . Valmista keitetyt broilerin koipireidet grillissä näin: Lado broilerit tiukasti uunivuokaan. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Kypsennä 200-asteissa uunissa minuuttia.


Ota vuoka ulos ja jätä koivet jäähtymään liemeen vartiksi. Voit grillata koipireidet saman tien . Kolmen lapsen ruuhkavuosi-isä Ile Uusivuori: ”Tykkäämme Marjan kanssa toisistamme yhä ihan hirveästi”. Keitetty kanankoipi on valmis kun liha irtoaa luusta erittäin helposti. Sama pätee lähes kaikkeen muuhunkin keittämällä valmistettavaan lihaan, jossa on luita . Kanaliemen tekeminen on helppoa ja itse keitetty liemi on moninkertaisesti parempaa kuin liemikuutioista tehdyt liemet. Omassa liemessä on raikas, herkullinen maku eikä siinä ole keinotekoisia säilöntä- tai aromivahvenneaineita.


Kaupoista kokonaisia kanoja löytää yleensä pakastettuina. Pitkään haudutettuja kanankoipia. Edellinen tutustuminen ankankoipiin oli sen verran mehukas, että piti yrittää soveltaa vastaavaa muihinkin siivekkäisiin.


Parilla-kolmella eurolla saa kilon kanaa, joten sitä sietää tuhlata harjoitteluunkin. Tein varmuuden välttämiseksi parikin settiä, ensimmäinen oli jopa . Ostin eilen kaupasta kaksi pakettia valmiiksi marinoituja kanankoipia , yhteensä kpl. En ole niitä aiemmin kokeillut itse valmistaa, mutta toki. Kana on huokeata mutta keittäminen vie aikaa, joten tee kaikki esivalmistelut ajoissa. Keitetyn kanan maku ja rakenne eivät juurikaan kärsi uudelleen lämmitettäessä.


Painekeitin on mainio ajan säästäjä. Jos keitetystä kanasta irrotetaan lihat luista ja liha tarjotaan kastikkeen kera, ruokaa kutsutaan nimellä viillokki, frikassee . Kanan keittoaika on pidempi kuin broilerin, noin puolitoista tuntia. Kaupanpäällisiksi saat maukkaan kanaliemen kastikkeeseen käytettäväksi. Voit lisätä suolaa ja mustapippuria.


Koristele keitto persiljasilpulla. Voit käyttää ruuan sekaan ylijääneen keitetyn riisin perunan lisäksi. Freesausvaiheessa voit laittaa pannulle myös ½ dl kypsentämätöntä riisiä ja lisätä sen myöhemmin keittoon kypsymään. Ruuan maustamiseen sopii myös unkarilainen chilitahna, . Kiehauta kanat väljässä vedessä ennen keittämistä. Näinkanaliemestä tulee kirkasta.


Työnnä lihalämpömittari reisipalan keskeltä sisään. Reisipalat vaativat pidemmän kypsennysajan kuin rintapalat. Confit eli rasvassa keittäminen.


Kanankoivet ovat todella herkullisia, kun valmistat ne perinteisesti rasvassa keittämällä. Klassisin tapa on keittää kanankoivet ankanrasvassa, mutta myös oliiviöly-rypsiöljyseos . Nämä maukkaat kanankoivet kruunataan thaimaalaisilla mauilla. Mausta suolalla ja pippurilla ja ruskista ne voissa paistinpannulla. Laita ne sitten suureen uunivuokaan.


Paista uunin keskiosassa noin minuuttia. Sekoita keskenään kerma, currytahna ja. Kotimainen ohra sopii mainiosti broilerin lisäkkeeksi. Tarjoile keitetyn riisin kera.


Kreikkalainensalaatti on erinomainen tarjoilulisuke näiden kanankoipien kera. Hakusanat: rapeat kanankoivet kuorrutetut kanankoivet keitetyt kanankoivet kanankoivet appelsiinihunajaiset kanankoivet tuliset kanankoivet kanankoivet paistopussissa vietnamilaiset kanankoivet kanankoivet haudutuspadassa Broilerin . Seuraan nuorta naista kaupassa. Hän poistuu kaupasta tonnikalapurkki kädessään. Naisella on raaka- aineiden kammo. Murenna liemikuutio (tarvittaessa tarkista kuution gluteenittomuus) ja ripottele pataan.


Valuta ruokakerma ja vesi kauttaaltaan pataan. Lisää myös muut mausteet. Me taas yleensä keitetään ne kanat (nahkoineen) ja nahan kuorin aina pois ellei se jo keitettäessä ole irronnut.


Vähemmän rasvaa näyttäisi olevan siis kuin paistettaessa, vaikka määrä onkin varmasti sama. Joka keitetyn paistaa, hän makean maistaa. Liian paljon kaikenlaisia mausteita,työläs . Talon pannari ja hillo (L). Meiltä myös itse koottu salaattilounas salaattipöydästä 5.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje