Kaukalopussi eisbärchen

Sopii pienen koonsa puolesta esimerkiksi auton turvaistuimiin. Paksu untuvapussi pitää lapsesi varmasti lämpöisenä. Veden- ja tuulenpitävä materiaali. Pidempi malli - pussin pituus 115cm.


Pussia käyttämällä säästyt pukemisrumbalta.

Pääset nopeasti lähtemään, esim. Vauvasi on tuulelta ja tuiskulta suojattuna. Samalla hän voi tyytyväisenä vapaasti liikutella käsiään ja jalkojaan lämpöpussin sisällä. EISBÄRCHEN lämpöpussit ovat laadukkaita ja . Tarvitseeko marraskuun alussa syntyvälle vauvalle toppapukua, jos hankkiin ko.


Vai pärjääkö pelkällä kaukalopussilla sekä automatkat että ulkoilut? Eisbärchen minilämpöpussi on suunniteltu mahtumaan vauvanturvakaukaloon. Se helpottaa pukemista ja vauvalla ei tarvitse välttämättä olla täysi ulkovaatetus pääl.

Talvilämpöpussi lämmittää pienokaistasi kylmemmässäkin talvisäässä. Vuori on pehmoista polyester-fleeceä. Lisäksi lämpöpussin vetoketju on suojattu lämpimyyden . Nyt meillä on Wallaboon kaukalopussi. Siinä on vetoketjut molemmin puolin, joten sen saa ehkä vähän kivemmin auki ja sinne on helpompi laittaa vauva.


Wallaboo on huomattavasti ohuempi, joten siellä vauva ei ole niin supussa kun mitä tuossa Eisbärchenissä. Oma pussimme on päältä ohutta tikkikangasta, sisällä fleecevuori. Pussi on riittävän lämmin pakkasellakin kun menee autolle, ja autossa pussia voi avata kun . Meillä oli se pikkukarhunpussi ( kaukalopussi ) ja mä kyllä tykkäsin! Varsinkin jos tietää että autoilee paljon, niin se on tosi kätevä ku ei vauvalle tarvitse kuin vetää sisävaatteiden päälle kuin ehkä villahaalari, villasukat, tumput ja myssy.


Mikä lämpöpussi talvivauvalle turvakaukaloon? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Aiheeseen kaukalopussi eisbärchen liittyvät haut. Kävin äsken babyidean nettisivuilta kyseistä kapistusta kattelemassa ja ihastuin kyllä ideaan! Vaikuttaa valtavan helpolta verrattuna haalariin.


Tarkoitan siis ihan vastasyntyneelle ja miksei myös isommallekin.

Lämmin lämpöpussi rattaaseen. Päällinen tuulta ja vettä hylkivää techno- kangasta. Sisäpuoli pehmeää fleeceä, täytteenä muhkea polyestervanu. Pussi avautuu pehmeäksi alustaksi Pohjassa on liukuestenystyrät, ja aukot 5- pistevöille. Suosittelen ehdottomasti kaukaloon eisbärchen kaukalopussia.


Meidän viimetalven vauvalle oli todella hyvä, ja nyt harmittelen kun ennätin sen jo antaa eteenpäin lainaan kun kaukalo on meillä edelleen käytössä. Ja pisteet myös babynestille. Ticket To Heaven lämpöpussi 94cm - Total eclipse Blue. Lämpöpussi sopii useimpiin kuomurattaisiin. Pussissa on aukot 5-pistevaljaille.


Minilämpöpussi on suunniteltu erityisesti vauvan turvakaukaloon , mutta sopii mainiosti myös useimpiin matkarattaisiin joihin isot talvilämpöpussit ovat turhan suu. Kun auto lämpenee voi makuupussin kätevästi avata jolloin vauvalle ei tule kuuma. Turvakaukalolämpöpussin avulla vauvan kanssa matkustaminen on mukavampaa.


Suojaa tuulelta ja viimalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje