Jääkaappipakastin 55 cm leveä gigantti

Energiamerkintä Energialuokka. Electrolux jääkaappipakastin. Samsung jääkaappipakastin. Jääkaapit kotiin ja mökille. Korkeat ja matalat jääkaapit. Gigantista laajin valikoima.


Logik jääkaappipakastin L176CW17E - Vapaasti sijoitettava Logik- jääkaappipakastin L176CW17E tarjoaa kätevän säilytysratkaisun pienemmille kotitalouksille. Siinä on LED-valaistus ja suuri. Pesukoneet, astianpesukoneet, jää- ja pakastinkaapit, liedet. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta.


Pitäisi hankkia 55cm leveä jääkaappipakastin. Kävin siis jo katsomassa. Löysin jostakin Direct1verkkokaupasta pari liebherriä, jotka voisivat myös tulla kyseeseen. Kannattaako tuosta kalliimmasta Liebherristä maksaa 100e enemmän? Laaja valikoima jääkaappipakastimia Powerilta valmiiksi vertailtuun hintaan.


Valikoima jääkaappipakastimia jokaiseen käyttötarpeeseen. Expertillä on tarjolla tuotemerkkeinä mm. Laadukkaat jääpakastinkaapit löydät edullisesti Veikon Koneelta.


Tuotteiden kotiinkuljetukset nyt myös helposti ja vaivattomasti niin verkkokaupasta kuin liikkeistämme. Kysy asennuspalvelustamme myymälöistämme. Vertaa jääkaappeja helposti netissä VERTAA.


Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja paras jääkaappi. Matsui jääkaappipakastin MUC50S15E, MUC50S15E, Matsui. Perinteinen valkoinen jääkaappi mekaanisella termostaatilla.


Tarkoitatko että sun aukko on leveä , vai että vanha jääkaappi oli leveä (ja aukko varmaan sit 60). Onko olemassa 50cm leveää jääkaappi-pakastin -yhdistelmää? Paras olisi 60cm, 55cm :n mallit ovat nekin jo vähissä. Hyvä ja toimiva kaappipakastin olis jouten jos oikein muistan niin pakastimen mitat korkeus on 85cm leveys 60cm Soittamalla saa lisä tietoa.


Hyvässä kunnossa oleva matsui jääkaappipakastin myydään muuton vuoksi. Miele 55cm leveä jääkaappipakastin. Tekemäsi tarjous on sitova, mikäli myymälä hyväksyy tarjotun hinnan.


Myymälä ei vastaa hylättyihin hintatarjouksiin. Noin vuotta vanha, toimiva laite. Rosteripinta, perussiisti kunto.


Tarvittaessa voin kuvata sisuskalujakin, mutta kun laite on vielä maanantaihin käytössä, en viitsi laittaa kuvia tänne julkiseen jakoon. Hyvin yleinen mankelin liina. Kestävää pellavakangasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje