Heirol munaleikkuri

Steely- munaleikkurilla ja -lohkojalla saat aamiaispöytään nopeasti viipaloituja tai lohkottuja kananmunia. Steely-sarjan tuotteet ovat erittäin laadukkaita - ne on tehty parhaista materiaaleista oikeassa kohdassa. Myös viimeistely on tehty huolella. Steely-tuotteille myönnetään kolmen vuoden takuu.


Munaleikkurilla siivutat kätevästi kananmunat ja sienet. Valmistettu muovista ja ruostumattomasta teräksestä.

Tällä kananmunaleikkurilla siivutat ja lohkot kananmunat kätevästi. Viipaloi tai lohkoa samalla leikkurilla! Materiaali ruostumatonta terästä Pituus: cm.


Muoviset keittiövälineet ovat edullisia, mutta niitä ei pidä silti väheksyä! Muovi on kestävä ja hygieeninen materiaali, joka kestää konepesun. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Laadukas Steely munaleikkuri on kätevä apuri voileipien, voileipäkakun tai salaattien koristelussa This description is from Boostep.


Pienikokoinen leikkuri on helppo säilyttää!

Leikkuri sekä viipaloi että lohkoo kananmunat. Tiesitkö, että munaleikkurilla voit viipaloida . Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Ruoanlaitto kotona on hauskaa.


Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzgvMi84L2hlaXJvbC1tdW5hbGVpa2t1cmktamEtbG9oa29qYS1zdGVlbHktODgzNTY4MjguanBn. Heirolin keittiövälineillä homma toimii! Ilmoita saatavuuspoikkeamasta.


HEIROL SUOLAMYLLY 20CM AKRYYLI KERAM . TEFAL TALENT PRO KATTILA L. OBH ECO KITCHEN PAISTINPANNU 24CM. KEITTIÖTYÖVÄLINEET 3KPL PYÖKKIÄ. Kunnon työvälineillä tuntuma raaka-aineisiin säilyy koko kokkauksen ajan ja se näkyy lautasella asti. Valitsimme kattavan valikoiman laadukkaita keittiövälineitä, joiden avulla jokaisella on mahdollisuus valmistaa ravintolatasoisia annoksia. Nyt jokainen perheenjäsen voi itse päättää, haluaako siivutettuja vai lohkottuja kananmunia aamiaispöytään.


Heti verkkokaupan varastosta (Ei myymälässä). Tuotteet lähetetään 1-arkipäivässä. Siirry kauppaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje