Ticket lämpöpussi

Lämpöpussi suojaa lastasi kun tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu. Se on helppo ja turvallinen kiinnittää turvakaukaloon tai rattaaseen, sillä useimissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten. Sisälle tullessa lämpöpussi. Paksu untuvapussi pitää lapsesi varmasti lämpöisenä.


Veden- ja tuulenpitävä materiaali.

Pidempi malli - pussin pituus 115cm. Ticket to Heaven - lämpöpussi. Fleecevuorillinen lämpöpussi , jossa untuvatoppaus yläosassa ja polyesterivanutoppaus alaosassa. Lämmin ja mukava malli, jossa on untuva- ja höyhentäyte ja pehmeä fleecevuori.


Nyöri yläosassa, jonka voi tarvittaessa asettaa selkätuen ympärille tai vetää lapsen pään yli . Eisbärchen lämpöpussi turvakaukaloon (hassel). Allergiavapaa ja savuton koti! Investoi todella toimivaan, käytännölliseen ja hienosti kuvioituun lämpöpussiin pikkuisellesi viileäksi kaudeksi.

Pussi on valmistettu todella kestävästä materiaalista, ja siinä on teipatut saumat. Pussissa on lämmittävä untuva- ja . On varmasti muitakin hyviä untuva tmv. Vierailija (Ei varmistettu) 20.


Minkä ikäisenä lapsi ei enää mahdu siihen pienempään rataskäytössä. Eli onko se 94cm liian pieni rataskäytössä esim 90cm lapselle, vai voiko sitä. Pussin yläosasta saa hupun, mutta tässä piilee vaara. Poikani on vallan viuhtovaisessa neljän kuukauden iässä. Eräänä aamuna yökylässä herätessäni löysin hänet kietoutuneena käsistään . Millaisia lämpö- tai makuupusseja löytyy taaperoikäiselle?


Mihin mahtuisi vielä metrin mittaisenakin? Plussaa saa siitä, että rattaiden valjaille on reiät. Meille kuitenkin on varmaan jo pieni. Jollyroomilta löydät suurien valikoiman erilaisia lämpöpusseja lastenvaunuihin.


Valitse satojen mallien joukosta oma suosikkisi. Valikoimassamme on tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Nordlys, Petite Chérie, Umami sekä Beemoo.

Pidä lapsesi lämpimänä syksyllä ja talvella .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje