Reebok jääkiekkohanskat

Saumaton joustava mansetti (ranneosa) lisää liikkuvuutta, käyttömukavuutta ja helpottaa mailankäsittelyä. Osta Jääkiekkohanskat netistä Budget Sportin verkkokaupasta suosikkimerkeiltä kuten Bauer ja CMM. Tutustu ja löydä omasi jo tänään!


Avoin mansettirakenne mahdollistaa vapaan ranneliikkeen. Hanskan kämmenselkä seuraa tarkasti käden luonnollista liikettä.

Vahvistettu Nash- kämmen. HD Foam ja PE -suojaosat. Materiaali kevyt ja kestävä, polyesteripinta PU-vahvikkein. Foamipehmusteinen kämmenselkä PE-lisäsuojilla takaa erinomaisen suojaavuuden. Pehmeä Nash-kämmen vahvikkeilla, joiden ansiosta erinomainen tuntuma ja kestävyys.


Sherwood TUndercover jääkiekkohanskat. Aktiiviharrastajan ja junioripelaajan hanska - Hanskoissa miellyttävän.

Samankaltaisia tuotteita. Reebok 24K jääkiekkohanskat. Toimituksen paino: kg . Tämä taulukko on suuntaa antava taulukko oikean kokoisten jääkiekkohanskojen hankintaan.


Löytääksesi oikean kokoiset hanskat , mittaa välimatka kyynerpääsuojan alareunasta sormien alkuun. Tämä on taulukossa sarakkeessa käden koko. Myös paljon lasten jääkiekkohanskoja ! Easton Synergy HSX jääkiekkohanskat , SR 13. Nike SB miesten vapaa-ajan kengät hienot.


Valikoimassa on kaikki tarvittava . Jääkiekkohanskat aikuisille, nuorille ja lapsille. Täältä löytyy kaikki tarvittava jääkiekkoon. Hanskat kaeikenikäisille ja tasoisille pelaajille maailman johtavilta merkeiltä: Bauer, CCM ja Warrior.


Erilaisia hanskamalleja löytyy sekä harrastelijoille että ammattilaisille. Jääkiekkohartiasuojien kokotaulukot löydät seuraavasta linkistä: Kokotaulukot Jääkiekkohanskoille . Myymälä Etelä-Pohjanmaalla Ilmajoella.

Osta nyt ja pelaa parhaassa tapauksessa jo huomenna! Aina maksuton toimitus ja palautus - Osta kauden upeimmat Hanskat Suomen suurimmasta urheilunettikaupasta. Valitse satojen merkkien ja tuotteiden jouk.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje