Ikkunakalvo biltema

Toimii näköesteenä mutta päästää valon läpi. Vähentää näkyvyyttä ja auringonpaistetta. Kohentaa auton ulkonäköä ja tekee autosta viileämmän.


Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Lisätieto: Staattinen kiinnitys.


Kalvoa voi leikata sopivan kokoiseksi. Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia. Hakutulokset antamillesi hakusanoille Ikkunakalvot (kpl):.


Laadukas ja edullinen tee-se-itse aurinkosuojakalvo. SR-laatutaso = Scratch Resistant (naarmuuntumaton). Kestää naarmuuntumatta hankaamista, ikkunoiden avaamista ja mekaanista kulutusta.


Näillä kalvoilla olen tummentanut useampiakin omia autoja. Aivan kuin Bilteman kalvoillakin, näilläkin suurimmaksi ongelmaksi tulee se, että niitä ei saa juurikaan taivutettua. Muistaakseni noitten bilteman liimattomien kalvojen kanssa ei käytetty pesuainetta,vaan pelkkää vettä sumutettiin lasille asennusvaiheessa.


Irvailijoille tiedoksi,että tuossa bilteman kalvossa ei oikeasti ole liimakalvoa,vaan pelkällä vedellä kiinnitetään ja on uudelleen käytettävissä. Tuolta Biltemasta saa tilattua erillaista tummennus kalvoa. Siinä ei ole liima pintaa eli kalvon voi laittaaa kummin päin haluaa. Videolla näytetään miten asennetaan maitolasikalvo kirkkaaseen lasiin. Apuvälineinä tarvitset vain.


Ikkunakalvo – Näkösuoja – Biltema Biltema Autoilu, MP, Veneily, Vapaa-Aika, Koti, Toimisto-Tekniikka, Rakentaminen, Autonhoito, Työkalut Siirry kotisivulle. D Ei ainakaan kadulta nähnyt enää sisälle, vaikka hieman iltahämärässäkin piti sisällä valoja päällä. Sinne tuli :sta näppylöitä aiheuttavaa bilteman kalvoa.


Itse tummensin auton takasivulasit Bilteman kalvolla ja tosiaankin ikkunoiden kuperuus aiheuttaa suurimmat ongelmat. Lisäksi oman autoni ikkunat ovat reunoiltaan mustat ja sisäpuolelta hieman karheat, joka myös vaikeutti kalvon laittoa. Lopputulos oli ihan siisti, mutta aikaa kyllä meni reilusti enemmän . Eilen just ihmettelin noita Bilteman halpiskalvojen speksejä. Tuo on kyllä todella heikkoa. Ne vaan suodattaa ainoastaan näkyvän valon aaltopituuksia, mutta ei niitä aaltopituuksia joilla lämpöenergia on.


Ne kolmenkympin kalvot sitten toimii . Kalvojen laitto onnistuu paljon paremmin itsetehtynä, kun raaskii ostaa laatukalvoa. EI mitään Biltema tai vast ;). Minulta löytyy tuuliohjaimia volvoihin ja pakettiautoihin :) Myös hirvitarroja löytyy, myös ns linssiversioo.


Linssiversioo nyt myös hopeana, mustana, valkoisena ja punaisena. Matukasta tummensin Gilan kalvolla, tosi hyvää, ei menny samalla tavalla ryppyyn kun Biltema , mutta liekö asentajassa se vika, kun reunoista ei lähde ilmakuplat pois. Olisi kai pitäny leikata kalvo lyhyemmäksi, kun sehän ei saa olla yhtä iso kuin lasi.


Mut mun mielestä Gilan kalvo on tosi hyvää! Saako rautakaupasta ja miten kiinnitetään? Ensiluokkainen autokalvo, jonka väri säilyy muuttumattomana, ja joka omaa korkean lämmöntorjunnan, sekä näyttää hyvältä autosi ikkunoissa. M tarjoaa takuun värin haalistumista vastaan.


Erinomainen heijastuksentorjunta. Naarmuja vastustava, pitkään hyvänä säilyvä pinta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje