Iittalan tsaikka lasit hinta

Se lämmittää yksinäisyydessä. Normaali toimitushinta alk. Tsaikka lasit hopea värisella pidikkeillä.


Slaavilaisiin perinteisiin nojaava muotoilu yhdessä ohuen lasin ja metallin kanssa on vanha tuttava, joka houkuttelee maistamaan ja . Tuotteita varastossa: kpl.

Lasissa on niklattu messinkinen pidike. Lasin pidike niklattua messinkiä. Lasi on konepesun kestävä mutta käsinpesu kaikille osille suositeltavaa. Keittiötarvikkeet ja astiat. Kaikki erittäin hyvässä kunnossa.


Kultauksen väri ei näy kuvassa oikein. Käyttämättömät ja paketissa säilytetyt. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa.

FI:ssä iittala tsaikka lasi vertailet vaivattomasti kaikki merkit, materiaalit ja hinnat - ja löydät itsellesi parhaat diilit! Teelasit , kpl, cl, kirkas, teräs. Sokerikko, kirkas, kullattu. Pidikkeet ovat aidot, mutta lasit eivät. Hinta ei sinänsä ole paha, jos siis olisivat aidot lasit.


Jotain halpislaseja en ostaisi tuolla hinnalla ainakaan itse. Koristeellisessa metallipidikkeessä on ripaus slaavilaista tunnelmaa. Ohuen lasin voi irrottaa pidikkeestä. Tasapohjainen, keskeltä kapeampi glögilasi kirkasta lasia metallipidikkeessä, jossa on kahdeksikon muotoinen korva. Elloksella saatavilla 14 . Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 12.


Iittalan isoja Kartio- laseja (ei mitään 2-laatua, vaan ihan täyteen hintaan ). Saman tien alkoi lasien rikkoontuminen. Kuukaudessa oli mennyt rikki lasia - yleensä meillä menee astioita rikki noin vuodessa ! Loput lasia ovat kestäneet normaalisti. Kirosin ja menin Ikeaan ostamaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje