Huawei p8 lite keskustelu

Tänään pitäis postista hakee toi Lite. Yleensä mulla hajoo luureista kajarit kun ne . Kokemuksia huawei plite puhelimesta? Onko kokemuksia huawei plite mallista? Mobiililaitteet › Kännykät › Muut kännykkämerkit Välimuistissa Samankaltaisia 6.

Muut ominaisuudet ois kunnossa ja puhelin kiinnostaa mutta se vain arveluttaa että kuin se on kiinalainen. Siis miten puhelin mahtaa toimia PUHELIMENA? Hintaansa nähden kyllä tosi hyvä peruspuhelin ja kuvatkin ihan ok-laadukkaita, joskaan ei pimeässä. Mulla on ollut käytössä nyt varmaan puolisen vuotta ja ainoa ongelma on, että menee silloin tällöin jumiin. Sitten pitää odotella hetki, että jumi palautuu tai käynnistää uudelleen, nämä yleensä auttaa.


Miten kevytversio lippulaivamallista pärjää isoveljeensä ja muihin saman hintahaarukan laitteisiin verrattuna. Mulla Pollut alkukesästä lähtien, ja palvelee loistavasti jopa minua, 18-vuotiasta teiniä, jolla kännykkä on jatkuvasti käden jatkona ja käytössä:D Akun kesto on aivan huikea verrattuna.

Tustustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä! Terve Erittäin paljon ongelmia ko. Asetuksia on koitettu kykyjen ja tää. Kirjoittanut Eero Salminen.


Jaa: Tämä sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi näyttääksesi sisällön: Salasana: Edellinen artikkeli. Mitään en oikein noista nykypuhelimista ymmärrä, mutta sen olen ymmärtänyt että Samsungin nimessä on vähän. Valmistaja on nimittäin kasvattanut markkinaosuuttaan viimeiset vuodet tasaiseen tahtiin ja . Digitaalisen elämän yhteisö.


Kysy apua ja neuvo muita. Huawei PLite on itseäni kiinnostanut. Vaikka ominaisuudet luonnollisesti ovat Honor 8:aan verrattuna heikommat hintaluokassaan Honor Lite on erittäin vakuuttava puhelin. Elisan myydyimmät puhelimet elokuussa. Tekniikaltaan Honor Lite tarjoaa.


Honor Liten seuraajaa ei tarvinnut odottaa saapuvaksi kuin runsaat puoli vuotta , sillä Honor Lite esiteltiin Suomessa helmikuun ensimmäinen päivä.

Puhelimen tarkkahinta on 198 . Hinta-laatusuhteeltaan terävintä kärkeä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje