Hienhaju pois vaatteista ruokasooda

Ajattelin kokeilla ruokasoodaa poistamaan pahaa hajua vaatteista. Haju on sellainen pitkään kosteana olleen inha lemu jota on tosi vaikea saada pois. Tepsisiköhän ruokasooda ? Ripotellaanko kuiviltaan vai tehdäänkö siitä tahnaa? Kauanko sen pitää vaikuttaa?


Olipa kyse salivaatteista tai valkoisesta kauluspaidasta, on tärkeää tietää, miten saada hienhaju vaatteista pois. Hikitahrojen poisto on vastaavasti usein yhtä tärkeää kuin pelkkä hienhajun poistaminen vaatteista. Etikka vie hien hajun vaatteista.


Pyykinpesussa etikka on mainio apuaine kehuu Jukkara. Kun panee etikkaa viimeiseen huuhteluveteen, niin se pitää värit kasassa. Hien hajun saa pois vaatteista , kun panee normaalin pesuaineen lisäksi noin puoli desilitraa etikkaa pesukoneeseen. Etenkin kesäaikaan t-paidat ja muut vaatteet altistuvat voimakkaalle hikoilemiselle. Toisinaan, pesusta huolimatta, hienhaju pinttyy vaatteisiin.


Vaikka vaatteet heti pesusta tultua tuoksuisivatkin puhtaalle, ne saattavat muutaman tunnin käytön jälkeen alkaa haista. Tällöin kannattaa kokeilla vaatteille. Haju on kuin oksennus (mutta ei ole oksennusta) eikä ole lähtenyt pois toistuvista pesuista huolimatta.


Jos vaate kestää kulutuksen jalkapallokentällä, niin se kestää kyllä myös muutaman vähän tehokkaammankin pyykkäyksen pesukoneessa! Tuo ruokasooda vinkki muuten toimii. Jalkahien haju pois kengistä? Tunkkaiselta haisevat vaatteet 3. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Vastaus Saara Aallon hajumekko-ongelmaan: Näin saat hajut pois. Lifestyle › MyStyle Välimuistissa 21. Toinen suosittu vinkki on ruokasoodan käyttäminen joko veteen sekoitettuna tahnana tai sellaisenaan kuivana jauheena. Laittakaa vaatteet pakastimeen niin haju lähtee ite ainaki laitoin päiväks ja hien haju lähti paidasta.


Kainalot haisee aina hieltä, mistä apua? Hienhaju nahkatakissa - Saako millään pois ? Ruokasooda pyykin pesussa? Nyt kaikki vinkit joilla hien haju pois vaatteista 8. Hajunpoisto kengistä onnistuu muutamalla toisistaan poikkeavalla tavalla – tärkeintä on kuitenkin valita tapa joka ei likaa tai muuten vahingoita puhdistettavia jalkineita. Varmista että valitsemasi vinkki sopii kengillesi. Yleisin tapa kenkien hajunpoistoon on ruokasoodan käyttö.


Tavallinen ruokasooda kirkastaa pinttyneet pinnat ja vie pois hien hajun. Sillä voi myös kuoria kasvot. En nyt oikein löytäny mitään kategoriaa jonka alle tää olis sopinu joten kirjottelen nyt tänne. Siispä, millä saan loputkin hajut tuosta siivottua pois että kehtaa pitää takkia sisätiloissa? Nyt hieman naamat, taksi tulossa, mutta kokeile googlata ruokasooda tai etikkaa.


Pinttynyt hienhaju palaa usein takaisin kehon lämmön vaikutuksesta vaikka vaate olisi pesty ja tuuletettu. Kokeile suolaa ja soodaa kodin pintojen puhdistamisessa. Ne ovat kokonaan luonnontuotteita sekä edullisia ja helppokäyttöisiä puhdistusaineita.


Hajut saa pois kätevästi helpoilla nikseillä, jotka on todettu toimiviksi jo vuosikymmenien ajan. Tärkeimmät aseet löytyvät varmasti jokaisen keittiöstä. Moni hajuongelma korjaantuu nimittäin etikalla, sitruunalla ja ruokasoodalla.


Kankaasta , kuten esimerkiksi sohvasta tai matosta, haju lähtee ripottelemalla . Moni treenivaatteensa kerran haiseviksi saanut tietää, että eihän hajua saa enää pois oikein millään. Toinen vaihtoehto, jolla voi yrittää estää hajujen jumahtamista treenivaatteisiin , on liottaa vaatteita heti käytön jälkeen tunnin ajan vedessä, johon on sekoitettu noin desin verran ruokasoodaa. Liotuksen ja vaatteen valkaisun soveltuvuus puhdistettavalle tekstiilille tulee aina selvittää ennen kyseisten menetelmien käyttöä. Kemiallisilla aineilla tehtävän valkaisun lisäksi voidaan kokeilla myös vaatteen valkaisua ruokasoodalla.


Deodoranttitahrat Värillisiin vaatteisiin voi puolestaan jäädä hikitahrojen lisäksi myös . Etsin vastikään tietoa siitä, kuinka kengistä saisi hienhajun pois. Yleisin neuvo oli hieroa pohjaan soodaa, laittaa kengät. Sooda ja pakastin eivät toimineet. Viikon tuuletus parvekkeella ei myöskään ole muuttanut.


Kategoria(t): Vaatteet ja kengät. Avainsanat(t): kengät, pesuaineet. Väkiviinaetikka auttaa säilyttämään pyykin värit ja tekemään pyykistä pehmeämpää.


Eikö hien haju lähde lenkkipaidasta? Liota vaatetta miedossa etikkaliuoksessa (½ dl etikkaa litrassa viileää vettä) puolen tunnin ajan . Pahanhajuiset kengät saa raikkaammiksi kotikonstein. Eli tuli oksennettua runkopatjalle ja kiinnostaisi miten hajun saisi pois ? Tässä viisi helppoa niksiä.


Anna ruokasoodan tehdä tehtävänsä yön aikana ja pyyhkäise ruokasooda pois kuivalla liinalla heti aamulla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje