Akkukäyttöinen poravasara

Bosch Uneo MAXX akkuporavasara 18V. Solo, akku ja laturi myydään erikseen. Vasaraporaus betoniin ja tiiliseinään,. Bosch-GBH-18- V-LI-Akkuporavasara-SDS-SOLO.


Festool BHC Li Basic runko systainerissa - ei akkuja ei laturia. Kompakteja akkuporavasaroita edustava helppokäyttöinen poravasara Lyömätön paino- tehosuhde.

Betonin optimaalinen poraushalkaisija. Ergonominen kevyt poravasara on oikea valinta kun poraat ja 8mm reikiä paljon. Maksimi kapasiteetti 16mm. Paino ainoastaan 5kg akun kanssa.


Toimitetaan kahdella 0Ah akulla . Milwaukee 18V poravasarat tehokkaaseen poraamiseen, Industria Webshopista aina nopeasti ja edullisesti! Milwaukee tarjoaa erittäin kehittyneen ja laajan valikoiman akkukäyttöisiä 18V poravasaroita. Milwaukeen joustavan akkujärjestelmän ansiosta kaikki 18V poravasarat ovat suoraan yhteensopivia M-sarjan . Protools Oy myy laadukkaat työkalut ammattilaisille ja vaativille harrastajille.

Olen harkitsemassa tuollaisen akkukäyttöisen poravasaran ostoa ja tiedustelisin millaisia käyttökokemuksia teillä näistä on? Testasimme konetta, ja kaikki pärjäsivät hyvin. Poravasara pystyy vähintään samaan kuin iskuporakonekin.


Konevalinta riippuu työtehtävästä. Työkalun kiinnostavin ominaisuus on kuitenkin vasaratoiminto, jonka ansiosta koneella voi porata kovia materiaaleja kuten betonia ja terästä. Kaikkein kovimpien materiaalien poraamiseen tarvitaan erittäin voimakas moottori ja akku.


Tämä poravasaratesti osoitti, että uudet akkumallit sopivat erittäin hyvin . Laadukkaat koneet ja tarvikkeet kiinnittämiseen ja rakentamiseen. Käyttäjät tulevat huomaamaan, että työkalu on tehokkaampi kuin mikään muu markkinoilla oleva akkukäyttöinen SDS-plus poravasara. Yhdessä ne auttavat tuottamaan jopa . Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää . Sähköinen hallintajärjestelmä suojelee konetta, pidentää käyttöikää ja lisää tehokkuutta.


Akkukäyttöinen poravasara 1V. Hiiliharjaton moottori, enemmän tehoa ja pidempi huoltoväli. Portaaton nopeuden säätökytkin ja lukitustoiminto.


Pienet akkukäyttöiset poravasarat : Reikiä betoniin.

Kun kivitaloasukkaalle tulee kiinnitystarpeita, ovat hyvät neuvot tarpeen. Sisustuskärpäsen puraisema rouva pyörittelee sohvaa pitkin olohuoneen lattiaa ja osoittelee miesparalle taulun paikkoja. Kun ripustettava esine painaa muutaman kilon, ei naula . Työkalu on ideaali apuväline kun on tarve porata kiveen sekä betoniin että kaakeleiden poistoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje