Kipriikka

Täältä löydät suomalaisia, kestävästi kehiteltyjä ja käsityönä valmistettuja, oivaltavia säilyttimiä ja sisustustekstiilejä helpottamaan ja piristämään arkea. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käyttäen materiaalina enimmäkseen luomu, ylijäämä- ja kierrätettyjä kankaita. Kankaita kuvioidaan käsin painamalla.


Käsiteollisesti pienissä sarjoissa valmistettuja persoonallisia ja käytännöllisiä säilyttimiä ja. Siinä kosteudenkestävä pussi kiinnitetään ikkunaan imukupilla ja kaupan yrttiruukku vain sisään.

Kipriikka – Riikka Kipponen. Nyt jännään kuinka yrtit menestyvät, sillä ikkunahan on viileä ja yrtinkin pitäisi . Sähköpostiosoite: riikka. Rekisteri, Alkaen, Päättyen, Lähde.


Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä: Y-tunnus tullut voimaan, 06. Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen. Tekstiilien suunnittelu ja valmistus.

Nyt samat rukinlavat koristavat oman tuvan seinää ja kauniit, rukinlavoista peräisin olevat koristeelliset . Mallistosta löytyy säilyttimiä avaimenperistä . Suomalaisen Käsityön Päivä 23. Käsinpainetuista kankaista ommeltuja, kestävästi kehiteltyjä ja oivaltavia säilyttimiä ja sisustustekstiilejä. Joissain tuotteissa käytetään . Susan Ruokolainen - ILOinen KettuLiini . Shed boutique and Shed gallery. In the shed gallery art sales exhibition, grafic, paintings and sculptures. Joihinkin tuotteisiin painetaan käsin erilaisia tekstejä kertomaan esim.


Sain olla myymässä aivan ihania tuotteita täällä kotikyläni joulunavausmessuilla. Tuotteet suunnittelee ja valmistaa ystäväni ja opiskelutoverini Riikka Kipponen. Riikka käyttää kaikissa tuotteissaan pääosin kierrätyskankaita ja -tuotteita.


Esittelen tässä muutamia ihanuuksia. Perjantain Sisä-Suomen Lehdessä sekä sunnuntaina lehden verkkosivuilla julkaistu Näin teet hauskan yrttipussin -juttu on kuohuttanut somekansaa. Moni käsityöihminen on jakanut artikkelia tulenkatkuisten kommenttien siivittäminä.

Olen Kipposen Riikka Petäjävedeltä, Keski-Suomesta. Suunnittelen ja valmistan kotona olevalla työhuoneellani pääosin kierrätetyistä kankaista ja ylijäämämateriaaleista erilaisia säilyttimiä arjen avuksi ja piristykseksi. Valmistetaan kierrätyskankaista, saatavilla useita eri värejä ja kuoseja. Niin Fiini: Lasten ruokalappuihin saapui uusia värejä! Vielä viimeiseksi Tintti Designin upeat unisiepparit!


Vainu is the lead generation and data-driven prospecting platform for B2B Sales.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje