Välisuomen kodinkonehuolto

Se tarjoaa kodinkoneiden korjausta, -huoltoa sekä varaosa- ja tarvikemyyntiä. Yhtiön toimiala on kodinkoneiden korjaus, huolto, varaosa- ja tarvikemyynti sekä kaikki muu laillinen . Lähde: YTJ, Kaupparekisteri, Verohallinto . Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta . Katso tiedot yrityksen taloudellisesta tilasta sekä vertailu toimialaan. Yritys toimii Pienkoneet - toimialalla.

Suomea huoltoliikkeemme ollessa suljettuna. Yrityksestä ei löydy vielä todennettuja asiakaskokemuksia. Oletko yrityksen edustaja?


Varmista, että yrityksesi asiakaskokemukset näkyvät ja kuuluvat! Vilppulan HuoltoPalvelu Oy. Vuoksen huolto- ja asennuspalvelu Oy.


Asiakaspalvelumme puhelinlinjoissa ja sähköpostiyhteyksissä on tällä hetkellä väliaikainen häiriö. Pahoittelemme tilannetta! Huoltanut ja käyttänyt käyttöohjeiden mukaan”.

View the profiles of professionals named Kari Paananen on LinkedIn. Palveluhaun hakutulokset: 0-- Jyväskylän puhelinluettelo. Hyvää huomenta perjantai ! Tilanne on seuraavanlainen. Kodinkonehuoltoa Pienkoneet.


Tervetuloa suomen suurimpaan kodinkonehuollon verkkokauppaan. Meiltä saat varaosat ja tarvikkeet useimpiin kodinkoneisiin. Tuotteet pääsääntöisesti omasta. RKP, Zanussi ZFU ZRT ZFC ZRC ZRA ZRG -sarjan malliin.


Kiinnitysreikien väli 135mm, Kahvan pituus 187mm. Toimitusaika-arvio: 2-arkipäivää. Kylmä- ja kodinkonehuolto J. Hokkanen Oy on Jyväskylässä sijaitseva kylmä- ja kodinkonehuoltoliike. Ekologiset, huoltovapaat ja tehokkaat aurinkoenergia-järjestelmät asennettuna Energiatalo Järveltä. Tilaa ilmainen energia-arviointi!


Päätös, jota valitus koskee. Suomen Hiusyrittäjät ry, Helsinki. I KILPAILUVIRASTON ESITYS. Kilpailuvirasto ( nykyinen Kilpailu- ja kuluttajavirasto) on markki- naoikeudelle 27.

Mikäli käyntikertojen väli on pitkä, on paneeleilla hyvää aikaa ladata akut . Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje