Ufox ilmankostutin käyttöohje

Valitse ilmankostuttimen sijoituspaikka siten, että kostuttimen saa kytkettyä turvallisuussyistä maadoitettuun, mieluiten. Suositeltu ilmankostuttimen sijoituspinnan maksimilämpötila on 30°C. A Kannen turvalukitusnuppi. Laite ei ole tarkoitettu leikkimistä. Ufox on suomalainen ilmankostutin , joka on kylmän ja kuivan talvikauden pelastaja suomalaisissa kodeissa.


Huoneilman liian alhainen kosteusprosentti saattaa aiheuttaa nenän tukkoisuutta, kurkun kuivamista tai väsymyksentunnetta. Ufox kostuttaa huoneilman puhtaasti, koska se on bakteeriton. Olen ostanut kyseisen laitteen käytettynä, enkä saanut käyttöohjetta. Olen koettanut sitä puhdistaa, mutta onko siinä jokin erityinen ohje ? Miksi Ufox ilmankostuttimeen ei voisi käyttää tavallista kahvinkeittimiin ym.


Vääränlainen puhdistus voi vaurioittaa laitetta. Perinteiset vettä kuumentavat ilmankostuttimet ovat saaneet rinnalleen uusia kylmää vettä haihduttavia laitteita. Ufox Son perinteinen höyrystävä ilmankostutin , joka haihduttaa vettä ilmaan lämmittämällä sitä.


Laitteessa on hyvä käyttöohje ja sitä on monipuolisuudesta huolimatta helppo käyttää. Olen tässä itselleni myös hankkimassa ilmankostutinta. Pidä laite pienten lasten ulottumattomissa. Paljon tuntuu olevan noita vaihtoehtoja.


Höyrystävä suomalainen klassikko. Vaikka laitteen valmistaminen on aloitettu jo . Millä voisi sen puhdistaa? Kuinka usein pitäisi tehdä puhdistus? Ufox - ilmankostuttimeen kertyy kalkkia.


Ei ole enää käyttöohje tallessa. Oikea talvi on vihdoin saapunut Etelä-Suomeenkin ja ulkona paukkuu pakkanen. Se tarkoittaa sitä, että asuntoja lämmitetään usein reippaastikin, ja sisäilma on helposti kuivaa. Monen suomalaiskodin ratkaisu talvisen kuivaan sisäilmaan on nurkassa suhiseva ilmankostutin.


TÄLLÄ TUOTTEELLA ILMAINEN. Ufox varmistaa vaivattomasti kotisi sisäilman terveellisen kosteuden. Myyjä kertoi myös että masina olisi pitänyt palautta käyttämättömänä ohjekirjan luettuani.


Ostakaa joko kiehuttava (esim Ufox ) tai sitten haihduttava kostutin. Varsinkin pakkasilla on ilmankosteus kerrostalokämpässä laskenut jopa alle , jolloin saa aamuisin niistää verta rutikuivista limakalvoista. Ilmankostutin on meilläkin, ihan perinteinen Ufox. Bakteerien muodostumista estävä hopeaioni-tekniikka.


Automaattinen virrankatkaisu vettä lisättäessä. Legendaarinen suomalainen ilmankostutin , jonka avulla pidät huolen oikeasta ilmankosteudesta kotonasi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje