Pyykinpesukoneen pesuainelokerot

Siis mites ne nyt menikään? Mikä on huuhteluaineen lokero? Pesuaine jämähtää pesukoneen säiliöön 14. TAAS oli pesuaineet jämähtänyt pesuainelokeroon 2. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Sijaitsee kannen alapinnassa.


Toimitus ei sisällä kiinnitystappeja, mutta voit tilata niitä lisäksi: Electrolux pesuainelokeron kiinnitystappi. Alkuperäinen varaosa moniin päältä täytettäviin Electrolux, Zanussi, Rosenlew, Elektro Helios ja AEG pyykinpesukoneisiin. Jos on kolme lokeroa, niin esipesu vas. Huuhteluaineen kohdalla sellainen kukkasen kuva.


Esipesussa merkki I ja varsinaisessa pesuainelokerossa II. Siinä on todella hankala pesuainelokero. Pesukoneen tiivisteen puhdistus 25. Tiede ja teknologia › Kodintekniikka › Kodinkoneet Välimuistissa Samankaltaisia 27.


PYYKINPESUKONEEN PUHDISTUS 6. Löytyykö mistään ohjeita pesukoneen merkkien selityksille. Koneessa niitä näyttäis olevan mut ei hajuukaan mihin tungen ja mitä. Jos pyykki on erittäin likaista, niin laita ¼ käyttämästäsi pesuainemäärästä pesuainelokeroon ja loput lokeroon 2. Suositellut käyttömäärät on kirjoitettu pesuainepakkaukseen.


Koska esipesu ei yleensä kuulu kuin tiettyihin pesuohjelmiin (tai se aktivoidaan erillisellä valinnalla), on syytä varmistaa pyykinpesukoneen käyttöohjekirjasta mikä pesuainelokero on varattu esipesussa käytettävälle pesuaineelle, ja käyttää kyseistä lokeroa ainoastaan esipesun kanssa. Näin toimimalla voidaan mm. Aika ajoin tehtävä sitruuhappokuuri puhdistaa pyykinpesukoneen raikkaaksi.


Pyykinpesukoneen puhdistus. Serto- pesukoneen -puhdistus 2. Annostele koneen pesuainelokeroon 1g (pussillinen) sitruunahappoa. Pyykkikone kannattaa puhdistaa kerran pari vuodessa. Muuten kone voi alkaa haista, eikä pyykistäkään enää tule puhdasta. Jätä koneen luukku ja pesuainelokerot auki pesun jälkeen.


Kun ilma pääsee kiertämään, kosteaan koneeseen ei ala kasvaa hometta. Nyt pesuainelokeroihin muodostui jotain kidettä. Uskalttako tuolla koneella enää pestä mitään ja miten luukut saisi puhtaaksi.


Kone vuotta vanha ja nyt vasta pesen ekaa kertaa. Onko tilanne toivoton ja marssin ostamaan uuden koneen vai . Hyviä vinkkejä puhdistukseen. LG pyykinpesukoneen omistajat!


Rumpua pyörittävä moottori. Pesemme suurimman osan pyykistämme matalissa lämpötiloissa. Jätä pyykinpesun loputtua koneen luukku ja pesuainelokero auki, jotta koneen sisäosat kuivuvat.


Muista säilyttää koneen käyttöohje. Vaihda välillä pesuainemerkkiä. Pesu- ja huuhteluaineiden jäämät tulee poistaa tasaisin väliajoin. Etenkin huuhteluainelokeron putkesta.


Pyyhi luukun kumitiivisteet. Siten vältät kosteuden ja lian kertymisen tiivisteeseen ajan myötä. Voit pestä pesukoneen kerran kuukaudessa pesukoneen. Käytä pesukoneen puhdistusainetta.


Pesuohjelmana käytetään kuumaa pesuohjelmaa, esimerkiksi asteen ohjelmaa. Sitruunahappoa annostellaan noin 1grammaa pyykinpesukoneen pesuainelokeroon. Kun ohjelma on ajettu loppuun käyttäen sitruunahappoa, tyhjä kone ajetaan uudestaan käyttäen tavallista pesuohjelmaa . Ehdin pestä koneella noin kymmenen kertaa jona aikana veden poisto toimi melko huonosti.


Välillä kone poisti kaiken veden niinkuin pitääkin ja välillä rumpu oli puolillaan . Helpon käyttöliittymän ansiosta tämä pesukone tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Vedä pesuainekotelo ulos ja kaada pesuainetta pesuainelokeroihin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje