Paras painepesuri 2016

Korkeapainepesureiden kätevyys ja tehokkuus on toki ollut tiedossa jo vuosia. Nykyisin ostetaan yhä isompia ja tehokkaampia korkeapainepesureita. Testasimme laitetta, jotta osaat valita oikein seuraavalla ostoskerrallasi.


Huonoimmat ostopäätökset maksavat eniten. Kuluttajan puolueettomassa testissä painepesurit. Tutustu testiin ja teet parempia valintoja.

Mikä oli hyvä ja luotettava painepesuri kotikäyttöön? Tarkoitus pestä sillä enimäkseen henkilöautoja ja vähän mattojakin. Noin 2€ saisi Boschin. Clen G 1PLUS, moninkertainen testivoittaja! Ei vaadi välttämättä painevettä, toimii myös itseimevänä tasolta.


Kärcher uutuus – Full Control - painepesuri. Syksyllä omakotitaloon muuttaessa ei vielä ymmärtänyt mitä kaikkea omakotitaloasuja tarviikaan ulkotöihin. Tähän mennessä on tosin vielä selvitty aika pienillä hankinnoilla, kirveellä ja lumikolalla.

Mutta näin kevään kynnyksellä ajankohtaiseksi meille, kuten monelle muullekin perheelle, tulevat isommat . H X-TRA - painepesuri vei voiton Tee itse -lehden tekemässä testissä! Lue lisää testistä täältä! Katso jälleenmyyjät täältä. Painepesurit yleistyvät kovaa vauhtia kotitalouksissa. Väärässä paikassa pesuri voi saada tuhoa aikaan.


Pikkupesureista syntyy värikylläinen vertailujoukko. Pesureita käytetään paljon mm. Paperilla pieneltä näyttävistä suorituskykyarvoistaan huolimatta ne osoittautuivat yllättävän käyttökelpoisiksi. Huushollin monet muutkin pesutehtävät kuin autonpesu hoituvat sillä tehokkaasti. Tyytyväisyys tuotteeseen on monen tekijän summa painepesurinkin kohdalla.


Myös niiden mekaaninen rakenne tuntui parhaalta. Heikoin tulos oli Bilteman painepesurilla , jonka hinta oli myös testin pienin. Xtra painepesuri on erittäin tehokas ja käyttäjäystävällinen malli, joka on suunniteltu nimenomaan kotikäyttöön. Linnun jätökset täytyy siivota pois välittömästi, sillä auton lakka- ja jopa maalipinta voivat vaurioitua, jos jätökset ovat pinnassa kiinni pidemmän aikaa. Menee töhnä laakerien sisään.


Lavorille jää hintaa 799e joten onko se paras pesuri joka tuossa hintaluokassa kannattaa hankkia?

L astia täynnä vettä ja painovoima hoitaa veden syötön. Tätä et ole testannut: painepesurista jokamiehen lumitykki. Mikä on lopputulos, jos painepesurilla ampuu lämmintä vettä pakkasella? Lämmin vesi muuttui painepesurista ulos tullessa lumipilveksi, josta . Tuo on aikalailla paras alle 1k€ painepesuri , pomminvarma ja yksinkertainen työkalu ilman turhaa muovia. Karu ja toimiva laite, tuohon vaan kunnon vaahdotin ym.


Bar riittää erinomaisesti. Sillä pestään auto, pihakalusteet, matot, terassit ja paljon muuta. Kaikki autot ovat uusina puhtaita ja kiiltäviä. Valitsimme testin pesurit suomela. Ne eivät pysy sellaisina ilman säännöllistä pesua.


Lika pinttyy autoon kiinni, jos pesujen väli venähtää liian pitkäksi. Silloin tarvitaan kovaa työtä ja tehokkaita liuottimia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje