Kvinoasalaatti ohje

Kvinoa on maukas ja gluteeniton vaihtoehto couscousille tai bulgurille. Voit valmistaa tämän salaatin kanssa tarjottavan kanelijogurttikastikkeen myös laktoosittomasta tuotteesta. Keitä kvinoa ohjeen mukaan. Voit maustaa keitinveden fondilla tai ripauksella mineraalisuolaa. Poista tomaateista siemenet.


Pilko tomaatit, paksoi, avocado ja sipulinvarret.

Sekoita kasvikset, kvinoa ja kaprikset. Lisää oliiviöljy ja sitrusmehu. Aloita valmistamalla kastike. Kuori ja raasta tai purista valkosipulinkynnet. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset.


Kastikkeessa niiden mausta tulee lempeämpi ja rakenne pehmenee. Huuhdo kvinoa ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, mutta ilman suolaa . Huuhtele kvinoa siivilässä.

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon kasvisliemi- annosfondit. Kun kvinoa on kypsää, nosta kattila liedeltä ja lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä. Leikkaa paprikat ja varsiselleri . Huiskauta kypsän kvinoa päälle tilkka öljyä, jotta jyväset pysyvät paremmin erillään. Valuta, huuhtele ja valuta vielä sekä mustapavut että maissit. Teresa Välimäki Kvinoasalaatissa on sattumina pinjansiemeniä ja pieniä paprikapaloja, juustona joko saganakia tai fetaa.


Terveellinen kvinoasalaatti käy kevyeksi lounaaksi. Valuta ja sekoita ryyneihin öljy ja sitruunamehu sekä rouhitut pähkinät. Kokoa salaattiannos lautaselle. Puserra päälle vielä vähän . Mausteinen kvinoasalaatti tomaatilla ja ananaksella.


Tarjoile lisukkeena tai pääruokana. Jokaiseen vuodenaikaan sopiva raikas, maukas ja täyteläinen kvinoasalaatti. Koulu on aivan viimemetreillä, maaliviiva melkein häämöttää, mutta usein viimemetrit ovatkin ne kaikista vaikeimmat. Makeansuolainen kvinoasalaatti sopii tahnojen ja rapean leivän kanssa vaikka illanistujaisiin.


Pilko kevätsipulit, raasta kesäkurpitsa, siivuta paprika ja kiinankaali. Kuumenna kasarissa hieman öljyä ja lisää sipulit pannulle. Anna kuullottua vähän aikaa ja lisää kesäkurpitsa, paprika ja kaali.

Silppua sipuli sekä yrtit. Kaada kypsä kvinoa kulhoon ja lisää silputut sipuli ja yrtit. Murustele sekaan feta ja . Eteläamerikkalaisten intiaanien mukaan quinoa on jumalien lahja, sillä se maistuu taivaalliselta!


Ainakin jos paahdat quinoan ennen keittämistä. MÄÄRÄ: Riittävästi nälkäiselle, tai yhdelle aterialle ja loput evääksi. SÄILYVYYS: Quinoasalaatin loppu säilyy mainiosti jääkaapissa jopa päivä.


Paahda auringonkukansiemenet kevyesti kuivalla paistinpannulla. Levitä bataattikuutiot leivinpaperoidulle pellille, pirskota päälle öljy ja pyörittele sekaisin. Paahda bataatteja 225-asteisessa uunissa 25–minuuttia. Sitruunalla ja yrteillä maustettu papusalaatti syntyy minuutissa.


Tämä vegaaninen voimasalaatti keventää olon, mutta tekee kylläiseksi. Mausta kvinoa sitruunanmehulla, oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja mintulla. Voit tarjota salaatin myös kylmänä.


Kaada vesi pois ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise kirsikkatomaatit. Kurpitsa- kvinoasalaatti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje