Iirisanalyysi kartta

Mitä on iiris diagnostiikka? Silmä Ei Ole Ainoastaan Ikkuna Sieluusi. Se On Kartta Sinun Kehoosi. Iiris diagnostiikka on taidetta ja tiedettä joka mahdollistaa fyysisen ja psykologisen terveyden arviointia yksillöllisistä merkeistä pupillissa, iiriksessä ja silmän valkuaisessa.


Silmät ovat sielun peili, mutta iirisanalyysin mukaan ne kertovat myös terveydentilastamme. Tieteellistä näyttöä tästä ei ole, eikä lääketiede tunnusta iirisanalyysia. Apuna on eräänlainen kartta , jossa värikalvo on jaettu kellotaulun tavoin osaan. Jokainen alue vastaa tiettyä . Silmää tiirailemalla voi siis päätellä mm. Iirisanalyytikot ovat laatineet yksityiskohtaiset kartat iiriksistä.


Hermot yhdistävät kaikki elimet iirikseen. Tietenkin muutokset näkyvät silmässä lähes välittömästi, sillä eihän iirisanalyysiä voisi muuten käyttää tautien diagnoosissa. Se vaatii harjoittajaltaan anatomian ja fysiologian syvällistä tuntemusta sekä laajaa ja pitkäaikaista käytännön kokemusta.


Kirjan perimmäisenä ajatuksena on oivallus siitä, että ihminen on vastuussa omasta terveydestään ja . Franz Vida, ja rouva Madaus, erot näiden karttojen välillä on pieniä mielipide eroja omien huomioidensa vuoksi ja he ovat halunneet jättää omaan karttaansa ” puumerkkinsä”. Siksi on grafologia liikkeen, vaan ei rakenteen edustajana vielä ymmärrettävissä, vallankin kun otamme huomioon niin maalauksissa, piirroksissa, kartoissa jne. Raakaa ruokaa minun pitää nyt karttaa , sillä se ärsyttää. Käydessäni sillä homeopaatilla, joka elimistöni kuntoa iirisanalyysin avulla katsoi , meille tuli puhetta siitä, että on olemassa loisiin – myös ameebaan – tehoava ruotsalainen yrttilääke nimeltään Tre Örter.


Siinä heti ei minulla mikään . Arnica Homeopatiakeskus - homeopatiaa jo toisessa polvessa! Arvostettu yleishyödyllisten ja homeopaattisten palvelujen tuottaja Suomessa yli paikkakunnalla: hiivasyndrooma, ärtyvä suoli, reuma, allergiat. Toimimme Helsingissä,Tikkurilassa ja Haminassa. Myös uudenajan lasten hyvinvointi. Luontaishoidot, kurssit,meditaatiot,Enkelipäivät ym.


Lehtirannan henkisen astrologian tulkintoja klo Tulkinnoissa käsitellään mm. Hoitolamme sijaitsee aivan Tampereen ydin keskustassa. Rautatieasemalta vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Aleksanterinkatu A, krs.


Map Data Image may be subject to copyright. Maija-Riitta Merikanto mitä mahdollisuuksia tehdä rahaa muinaisuudella. Esimerkiksi Reipin alu- eessa kunnalla on ässäkortti kädessään. HELENA Lindqvist haluaa ar- vostusta myös Pirkkalan van- himmille alueille.


Internetissä saatavilla olevat tiedot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje