Höyrypesuri imevä

Imurin ja höyrypuhdistimen yhdistelmä pesee, imuroi ja kuivaa samanaikaisesti. Hygieenistä puhtautta ilman kemikaaleja. Kärcher SV imevä höyrypuhdistin.


Kaksoissäiliö mahdollistaa työskentelyn ilman taukoja. Monipuolisesta varustevalikoimasta löytyy oikea suulake joka kohteeseen. Imurointi, höyryllä puhdistaminen ja lattian kuivaaminen - kaikki samalla laitteella kätevästi, vaikka samalla kertaa.

Lattiat, kaakelit, ikkunat ja peilit puhtaaksi ilman kemikaaleja. Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Lattian puhdistus lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla, myös mattopintoja voidaan höyryimuroida.


Mutta käyttöönotossa tuntuu olevan kovasti vaikeuksia, en millään meinaa ym. Lisäksi joudut käyttämään rättejä, jotka likaantuvat hyvin nopeasti höyrypesurin kanssa, joten joudut ravaamaan rättiä pesemässä kokoajan, imevällä höyrypesurilla sinun ei tarvitse käyttää rättejä sillä laite imee märän lian sisäänsä. Lisäksi imutehon menetyksellä menetät paljon laitteen ainutlaatuisia . Irrota lika tehokkaasti höyryllä ja imuroi se samalla kertaa pois. Voit käyttää höyrypuhdistinta myös .

Vesisuodatin ja HEPA-suodatin takaa puhtaan poistoilman. Veden lisääminen täyttösäiliöstä ilman keskeytyksiä. Erittäin kattava varustevalikoima. Koneessa säilytyspaikat varusteille.


Onko muita pakon edessä tai huvikseen höyrypesureista kiinnostuneita? Höyrymäärän säätö koneessa. Kyseessä siis imevä höyrypesuri , jonka mainostekstejä lukiessa tulee kuva, että sillä voi . Tällä peset myös aratkin pinnat(parketit,tapetit ym.). Imevä höyrypesuri jättää puhdistetun pinnan kuivaksi.


Laitteella voit imuroida pölyä, . Varmaan kuitenkin pesutulos parempi mitä ilman ko vehjettä olisi ollut. Käytin vehjettä niin että ensin kostutin höyryllä penkin, sitten . Testasimme laitetta, jossa höyrypuhdistin toimii yhdessä imurin kanssa. Miltä näyttää laattalattia ja lankkuparketti siivouksen jälkeen? Lyhyesti: meillä oli vieraita, joista yksi tampio luuli sitä tavalliseksi imuriksi ja oli ilman vettä imuroinut sillä.


En ole uskaltanut sitä edes nyt. Ammattitason höyryimurilla lian irrotus, imurointi ja kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa. Säiliötilavuus (l) - 5.

Kun höyrypesuri pesee ilman pesuaineita, voi siitä olla hyötyä . Hakuehdoillasi ei löytynyt yhtään ilmoitusta. Kokeile vaihtoehtoista hakusanaa tai poista haun tarkennukset. Asiakaspalvelu Arkisin klo 9-17.


Voiko sillä puhdistaa seinät? Onko jotain kohdetta, jota sillä ei voi pestä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje