Elixair

Tuotteet on järjestetty puhdistettavan huonetilan lattiapinta-alan mukaan pienimmästä suurimpaan. Jos huonetila on normaalia korkeampi, suosittelemme valitsemaan huoneilmapuhdistimen ilmatilavuuden . Elixair on niin tehokas, että . Sen tunnettuus perustuu markkinoiden parhaaseen ilmanpuhdistuskykyyn, suomalaiseen kotiin soveltuvaan värivalikoimaan ja vankkaan rakenteeseen. Esisuodatin kerää ilmasta isot pölyhiukkaset ja elektroninen kenno poistaa haitalliset pienhiukkaset.

Aktiivihiilisuodatin poistaa hajuja ja kaasuja (suodatin uusitaan tarvittaessa). E 4on helppo siirrellätarvittaessa pyöriensä ansiosta. Sähkösuodinperiaatteella toimiva ilmanpuhdistin ottaa talteen yli hiukkaskoosta mikrometriä. Olisiko teillä jotain kokemuksia tai mielipiteitä hyvästä ilmanpuhdistajasta? Pöly- ja kissa-allergikon tukkoisuutta ja yskää helpottamaan olisi tarkoitus hommata ilmanpuhdistin.


Tuo Electrolux on saanut hirveän määrän positiivisia kommentteja, ja lisäksi se on melkoisen halpakin. Olin jo melkein tilaamassa sen, kun törmäsin . Kaikki tuotteet perustuvat .

Aikoinaan se hankittiin,koska oli markkinoiden paras ja hiljaisin. Mutta on sitä saanut kuljettaa tohtoriin kerran jos toisenkin. Olisi luullut,että niinkin kallis (tuhansia mummoja) laite kestäisi pitempään.


Ja sitten siinä on hitsin hankala . ELIXAIR ILMANPUHDISTIMEN SIJOITUS. Jos ilma kiertää huoneesta toiseen, voi- vat mallit E30 E4ja E5soveltua useammankin huoneen ilman puhdista-. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kait tuollaista pitäisi joskus huoltaakin varsinkin, kun isoimmalla nopeudella laite saattaa päästää melkomoisen rytinän.


Käyttöohjeita minulla ei ole. Eli voisiko tuon huoltaa . Onko kukaan kokeillut noita virallisia puhdistusnesteitä ? Niillä kuulemma saattaisi saada syväpuhdistuksen joka auttaisi räpsymiseen. En tiedä, mistähän noita mömmöjä saa ja paljonko kustantaa? Sivu ei sisällä tuotteita.


Valitse toinen tuotekategoria tai suorita uusi haku. Se poistaa tehokkaasti ilmassa leijuvat pienhiukkaset, olivat ne sitten paperipölyä, liikenteen savuja tai vaikka rakennuksessa piilevää homesientä.

E5on toimistotiloihin suunniteltu huoneilmapuhdistin. Laaja värivalikoima mahdollistaa laitteen sovittamisen jokaiseen tilaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje