Cienta kengät

Lasten tarpeet ja jalkojen terve kasvu ovat heidän suunnittelussaan tärkeintä. Cienta valmistaa lapsille sopivia ja ennen kaikkea mukavia jalkineita. Varmistaakseen tuotteiden laadukkuuden, käyttävät he vain ensiluokkaisia materiaaleja ja . Kestävät ja konepestävät kangaskengät (30°C) leveällä venykenauhalla.


Nämä kengät on helppo sujauttaa jalkaan!

Valitse koko pienellä kasvuvaralla eli jalanpituus plus max n. Värivaihtoehdot koon perässä: venykemalli tummansininen (ts), punainen (p), keltainen (k) ja vihreä (v) sekä . Näytetään verkkokaupasta saatavissa olevat tuotteet. Jos haluat nähdä myös tavaratalovalikoiman, vaihda valinta yläpalkista. Kids Avenue lastenvaatekaupan valikoimaan kuuluu myös Cienta. Cienta Normaalihinta 1€.


Cienta on espanjalainen lastenvaatemerkki ja kenkien valmistaja. Tennarit - tummansininen.

Eihän nyt näin voi kengät päästää väriä – kuivalla kelillä. Mitä tapahtuisi vesisateella…? Instan puolella jo tästä kyselin ja toisellakin samanlaisten (näiden sinisten) kenkien ostajalla oli sama kokemus värjäävyydestä. Ja muiden Cientojen ostajilla puolestaan ei ollut sellaista . Nyt kaikki ALE-hintaiset CIENTA kengät edullisesti eri verkkokaupoista.


Toimi heti, parhaat viedään päältä! Koneessa en ole pessyt, joten siitä en osaa sanoa. Luulisi, että käsinpesu olisi OK.


Vinkki matkailijoille: Kyseisiä kenkiä voi ostaa Espanjasta (esim. Fuengirolasta) ja hintaa on huimat 50€ pari. Löytyy paljon eri värejä ja kokoja (myös aikuisten). Joten, jos siellä liikutte, niin ei muuta kuin kenkäostoksille.


Varma kevään merkki on se, kun Cienta kengät ovat saapuneet Stokkalle. Anana postasikin juuri Cientoista täällä. Minä jäin vielä odottelemaan tarramallia, jonka tiesin saapuvaksi hieman myöhemmin, ja tein jo hyvissä ajoin varauksen Stokkalle, että saisimme varmasti tänäkin kesänä omat Cientat . Tutustu kokoelmaan CIENTA sivustolla SPARTOO.


Kimaltavat kengät Cienta , koko 27.

Kivat pyöreäkärkiset avokkaat, joissa päällä tarrakiinnitys. Laadukkaat kengät lapselle löydät Kookengästä. Vaaleanpunainen Cienta kengät. Sopii sisäkengiksi ja kesäkengiksi - TILAA HETI!


Molemmat Cienta -merkkiset ja Stockmannilta, pojan kokoa ja hinta oli 190e ja tytön koko hintaan 190. Ovat aika kapean jalan kenkiä. Miellyttivät äidin silmää, toivat mieleen oman lapsuuden ja ennen kaikkea ratkaisivat kohtuuhintaan meidän mahdollisesti hyvinkin pian akuutin kenkäongelman . Koko huutokaupataan aloitushinnalla € paikkakunnalla VANTAA.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje