Whirlpool kuivausrumpu alasuodatin

PÄIVITTÄINEN HUOLTO JA PUHDISTUS. KUIVAUSRUMMUN ASENTAMINEN. TURVAOHJEITA JA YLEISIÄ SUOSITUKSIA. NUKKASIHDIN HUOLTO JA PUHDISTAMINEN. ALASUODATTIMEN PUHDISTAMINEN.


Nukkasuodatin, Whirlpool kuivausrumpu.

Tuote sopii vain malleihin joiden huoltonro. Mitat - x 1x 3mm. Klikkaa alla olevaa painiketta päästäksesi sivustolle josta löydät kaikille Whirlpoolin tuotteille alkuperäiset varaosat. Sivustoa tukee UK Spare Parts Distributor, eli sivusto on englanninkielinen.


Kielen voit muuttaa toiseksi, jos selaimesi tukee tätä toimintoa. Joo, siis whirlpool kuivausrumpu ja pesukone (700€ kpl) Just kävi huoltomies ja totesi että kennot on aivan tukossa. Itse maahantuojalta sanottiin, että ongelma juuri tässä nimenomaisessa koneessa, mut seuraavaan paranneltu, ja nyt tämän mallin kanssa vaan pitää tulla toimeen.


Kiva kun hankki yli tonnin vehkeet ja . Kuivausrumpu kuivaa hyvin.

Toki se on huomattavasti hitaampi kuin isot tehokkaat kuivausrummut , joita on esim. Normaalin puuvillapyykkierän kuivaus täysin kuvaksi kestää n. Siinä lämpöpuhaltimen alla kun on se vesiaukko. Onko se mennyt teillä koskaan tukkoon?


Mietin vaan kun olen sitä putsannut aina kun olen huuhdellut sen puhaltimen sisällä olevan systeeminkin. Nyt se punainen merkkivalo syttyi ja otin puhaltimen sisuksen ulos jolloin sieltä holahti ihan hulluna vettä. Kone ei kuivaa pyykkejä käytännössä millään ohjelmalla. Rumpu pyörii, puhallin käy ja.


Opas kuivausrummun valintaan. Kondensoiva kuivausrumpu Whirlpoolilta kg rummulla. SuodatinBoschjaSiemensastianpesukonekutsutaan myös Alasuodatin taiimua. Vedensuodatinta käytetäänsuodattaapesuvesijotteilikainen vesi,rasvaja ruoantähteetsaada.


Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. Sähkönkulutustietojen takaamiseksi nukkasihdin ja. Sammuta kuivausrumpu ja irrota pistoke pistorasiasta. Jos vika toistuu, kutsu huoltopalvelu.


Käynnistyksen merkkivalo. V armista, että luukku on kunnolla kiinni ja alasuodatin kunnolla paikallaan.

AEG Electrolux kuivausrummun lauhduttimen tiiviste. Alkuperäinen varaosa moneen AEG LTH, Electrolux EDH TWS, Husqvarna QW, Zanussi ZTH -malliin. Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje