Upofloor hinnasto 2014

On kehitetty erityisesti hyvinvointia ajatellen. Malliston tuotteet eivät sisällä lainkaan PVC:tä eikä pehmittimiä ja ne on suunniteltu miellyttämään niin silmää kuin ympäristöäkin. Upofloor Xpressionin luonnonmineraaleista ja puhtaista termoplastisista polymeereistä koostuva materiaali ei sisällä lainkaan PVC- muovia eikä pehmittimiä. Tuotteet eivät myöskään sisällä ftalaatteja, halogeeneja , klooria tai raskasmetalleja. Lista kiinnitetään lattianpäällysteeseen asentamisen jälkeen.


Tammiparketit vertailussa!

Testitulos: Edullisin tammiparketti on vähintään yhtä laadukas kuin kallein. Oletko suunnittelemassa lattiaremonttia ? Arkkitehtisuunnittelu: arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Energialuokka C (uusi luokitus). Kaukolämpö, vesikiertoinen . Lattiaremontti tai rakentaminen mielessä? K-raudasta saat useat materiaalit, kuten laminaatit, parketit, korkkilattiat, muovimatot ja vinyylilattiat.


Jokainen koti kertoo tarinan. Isoäidiltä peritty kirstu.

Rakas ensimmäinen huonekalu, jonka ostit omilla säästöilläsi. Maalaus, johon ihastuit ulkomaanmatkalla. Sukset, jotka tukkivat eteisen vuoden ympäri. Nämä asiat tuovat eloa ja sielukkuutta kotiisi.


Upofloor -parketti kaunistaa kotisi ympäristöystävällisesti ja kertoo. Ruotsalaisen Kährs-konsernin ostaman Karelia- Upofloor Oy:n viime vuosi päättyi toiminnallisesti ja taloudellisesti mahalaskuun. Ruotsalainen Kährs ehti omistaa Karelia- Upofloorin vain vajaan vuoden ennen kuin Kuopion parkettitehdas suljettiin. Tappiota alasajosta kirjattiin yli 20 . KARELIA-PARKETIN TAKUUEHDOT. Myönnämme 1-laatuiselle Karelia-parketille kymmenen (10) vuoden takuun.


Takuu kattaa parketin rakenteen kestävyyden ja valmistajan pintakäsittelyn normaalin kulutuskestävyyden silloin, kun tuote on asennettu ja sitä on hoidettu näiden takuuehtojen. Laminaattia halutaan Lattiaan. Autoksi ei kuitekaan kelpaa Pahvista tehty Trabant. Ei kelpaa Muoviset lautaset Ruokapöytään.


Estrad MT on kosteiden tilojen lattianpäällyste, mutta soveltuu käytettäväksi myös vedeneristeenä keraamisen laatoituksen alla. Pinnan pieni profiili antaa pitoa jalan alla. Traffic-laminaatissa on erittäin kestävä rakenne ja antistaattinen pinta. Pysyvästi antistaattinen pinta estää henkilön varautumisesta johtuvat epämiellyttävät .

Xpert Pro -laminaatti tarjoaa tyyliä ja laatua niin koteihin kuin kevyen käytön julkisiin tiloihin. Mallistossa yhdistyvät trendikkäät yksisauvaiset lankkukuosit ja linjakkuutta antava micro V-ura laudan sivuilla. Mallistossa on kymmenen harmonista maanläheistä värivaihtoehtoa - niin lämpimiä puunsävyjä . Samaa povaavat myös K-Rauta Hämeenlinnan myyjä Riitta Tietäväinen sekä erilaisia lattiapäällysteitä valmistavan Upofloor Oy:n markkinointipäällikkö Jouko Siltanen.


Lami on kestävä, helppohoitoinen ja vesitiivis tuote. Muovimatto on ylivoimaisesti paras lattiapinnoite. Tosin parkettien hinnat ovat tänä vuonna nousseet.


Parkettien kallistumisen Hannu Jussila uskoo. Yhteystiedot, taloustiedot ja avoimet työpaikat. Upofloor Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on rakennusmuovien valmistus ja kotipaikka Nokia.


Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia . Laaja ja laadukas tuotevalikoima. Olitpa sitten ammattilainen tai kotinikkari löydät laajasta tuotevalikoimastamme laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet joka tarpeeseen. Tuotevalikoimamme runkona ovat johtavien kotimaisten tavarantoimittajien laatutuotteet. Joillakin tuotealueilla toimimme myös itse maahantuojana.


Suomalainen Karelia- Upofloor ja ruotsalainen Kährs yhdistyvät Euroopan johtavaksi puulattiapäällystevalmistajaksi. Uudesta yhtiöstä tulee markkinajohtaja Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Venäjällä, ja sillä on vahva markkina-asema Isossa-Britanniassa ja Saksassa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje