Riisipuuro mikrossa yhdelle

Riisipuuron voit valmistaa helposti myös mikroaaltouunissa. Näin vältyt puuron sekoittamiselta. Vaihtoehtoisesti sähköuunissa 175C 1t 15min. Sokeriton, kananmunaton, kasvisruoka.


Laita vesi ja puuroriisi korkeareunaiseen keraamiseen tai lasiseen uunivuokaan. Kuumenna mikrossa täydellä teholla muutama minuutti tai kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Keitetty riisipuuro on vaan parempaa. Nää on toki makuasioita, joista ei voi kiistellä, mutta jos tykkäät keitetystä puurosta niin tää resepti sun on pakko kokeilla! Lautasellinen riisipuuroa mikrossa – Valmistusaika 4min.


Aloitetaan sillä että laitetaan . Ei kuohu, ei pala, ei tarvitse vahtia. Teho vaan alun jälkeen riittävän pieneksi ja pyöräytys muutaman kerran kypsymisen aikana. Anna puuron jälkikypsyä 3-minuuttia peitettynä.


Tarjoa maidon tai puolukkakastikkeen kanssa. Hakusanat: riisipuuro mikrossa mikroriisipuuro nopea riisipuuro riisipuuro mikrossa yhdelle riisipuurp mikrossa riisipuuro puolukka. Sulata voi täydellä teholla 1min micropluskannussa.


Yhdistä piimä ja sulatettu voi. Kaada micropluskannuun ja kypsennä täydellä teholla7-8min mikron tehosta riippuen ilman kantta. Anna vetäytyä hetken ennen kumoamista. Tässä postauksessa käsitellään siis kaupasta valmiina saatavia mikrossa lämmitettäviä riisipuuroja. Sekoita kuivat aineet joukkoon varovasti sekoittaen.


Ei ruokita koko perhettä yhdellä purkilla. Muita Rainbowin einespuuroja ovat lisäksi aurinkopuuro ja vispipuuro. Saatat myös pitää seuraavista resepteistä. Iltapuuron haluaisin kuitenkin aloittaa, jotta iltatankkaaminen ei olisi ihan niin rajua, ja jotta yöt selviäisi ehkä lähiaikoina yhdellä syötöllä. Mutta muistelen, että riisipuuroa on tullut jouluisin keiteltyä tunnin verran.


Tein veteen mikrossa (3min) ja ohensin korvikkeella. Olen tuossa jo useamman aikaa valmistanut kaurapuuron mikrossa reseptillä yksi kippo puruja ja kaksi kippoa vettä. Rouva aina joskus tekee riisipuuroa , mikä on aivan lyömätön yhdistelmä palvattujen nakkien kanssa, esim.


Yhden hengen jälkiruoka alle minuutissa – helppo suklaakakku valmistuu mikrossa ! Kun herkkunälkä iskee, kannattaa valmistaa mukikakku. Tämä jälkiruoka valmistuu helposti mikrossa , eikä aikaakaan kulu muutamaa minuuttia pidempään. Resepti on yhdelle hengelle. Puuttuu: riisipuuro DunderDea : tapaa valmistaa puuroa, puuropäivitys :P dunderdea. Välimuistissa Samankaltaisia 24.


Sitä voi tehdä monella eri tavalla ja aloitetaan yhdellä. Keitä riisipuuro vaikka mikrossa riisihiutaleista jos haluat päästä helpolla. Vispaa sähkövispilällä tai seuvalla kylmä riisipuuro kylmällä maidolla niin, että puurosta tule ilmava ja tasainen.


Uunissa haudutettu ohrapuuro tai lempeäksi keitetty riisipuuro korvaavat kokonaisen aterian, kunhan nauttii niiden täydennykseksi jotakin tuoretta, esimerkiksi. Voit lisätä puuroon myös rouhittuja pähkinöitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje