Helkama jääkaappi pakastin ohjekirja

Asunnossammme on helkaman jääkaappipakastin , malli. Tarkista tuotteestasi sen malli ja klikkaa alla . Nyt pakastin on koko ajan -asteen lämpötilassa ja vie hirveästi sähköä. Kokeilin tuota nappia (tai siis molempia), toisesta sammuu jääkaapin valo ja ilmeisesti virta, toisen kun sammutti niin pakastimen lämpötila vaan nousi ja nousi, kun . Jääkaappi - pakastin , jossa NoFrost- sulatus.

Lue ehdottomasti tämä käyttö- ja asennusohje ennen kylmälaitteen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Jos jääkaappipakastin ei ole vaakasuorassa, ovi ei sulkeudu tiiviisti magneettitiivisteen avulla ja sillä voi olla vaikutusta laitteen toimintaan. Kun jääkaappipakastin on lopullisella paikallaan, säädä se vaakatasoon kiertämällä etuosassa olevia jalkoja.


Puhdistus ennen käyttöönottoa. Kertokaapas kumpainen pyöritettävä valkoinen nappi vasen vai oikea on pakastimen sulatus. Netistä ei löydy ja ohjekirja kadoksissa.


Kodinkoneet … Asunnossammme on helkaman jääkaappipakastin, malli ”type HJP 372”.

Helkama jääkaappipakastin , ohjekirja ! Tahtoisin tähän ohjekirjan, mutta se on tainnut edellisillä asukkailla kadota, joten mihin … vierailun sivusto. Mulla ei oo käyttöohjetta enkä tiedä mikä nappula on mihinkäkin ja mitä tup hemmetin valo ulkopuolella merkkaa? Miksei hitos niihin voi laittaa.


Kun kaappi on pitkään pois käytöstä. Samalla nupilla säädetään sekä jääkaappia että pakastinta (koska laitteessa on vain yksi kompressori). Pakastimessa : Sulatus Manuaalinen.


Tämä laite on jääkaappi , jossa on tähden pakastinosasto. Kytke pistoke pistorasiaan. Termostaatilla voidaan säätää sekä jääkaapin että pakastimen sisälämpötila.


Osastojen lämpötilan säätäminen: 1. Automaattinen sulatus - NoFrost. Koko kaappi on automaattisesti sulattava. Puuttuu: ohjekirja helkama jääkaappipakastin Kaikki keittiö ja ruokailu.


Keittiö ja Ruokailu Välimuistissa Samankaltaisia VERTAA. FI:ssä helkama jääkaappipakastin vertailet vaivattomasti kaikki merkit, materiaalit ja hinnat - ja löydät itsellesi parhaat diilit!

Meillä on pakastinta, toinen jääkaappi - pakastin , toinen kaappipakastin. Nyt tämä jälkimmäinen on alkanut käymään jatkuvasti ja punainen merkkivalo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje