Fiskars kananmunaleikkuri

Terän ensiluokkainen leikkauslaita on helppo teroittaa Fiskarsin Roll-Sharp- veitsenteroittimella tai teroituspuikolla. Terä on korkealaatuista japanilaista ruostumatonta terästä. Mukana säiliö kananmunankuorille.


Pohjan silikonirengas pitää leikkurin tukevasti paikoillaan. Prisma (hyper market) logo. Oranssi silikonirengaspohjassa pitää leikkurin tukevasti paikallaan.

Kananmunaleikkuri mahdollistaa siivujen kauniin tarjoilun leikkaamisen jälkeen. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Sopii täydellisesti kananmunien viipaloimiseen.


Kananmunan leikkuu veitsellä on joskus hankalaa, lopputulos on usein varsin sotkuinen ja siivut ovat epätasaisia, joten kananmunaleikkuri on oiva apuväline sinulle. Miten herkullista esimerkiksi on nauttia aamulla muutama pala ruisleipää, joiden päälle on viipaloitu muutama kananmuna? Maken ehdottomiksi lemppareiksi aamiaissetin tuotteista valikoitui: pressopannu (sopii sekä kahvin että teen keittämiseen), aamiaisveitset, kananmunaleikkuri ja sitruspuristin.


Saatavilla osassa K-Supermarketeista. Ne on helppo käyttää, puhdistaa ja.

Halvin hinta € (€ toimituskuluineen). Silikonirengas pohjassa pitää leikkurin tukevasti paikoillaan. Leikkurin sisäosa toimii kulhona kananmunan kuorille.


Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus yli tilauksiin. Functional Form kananmunaleikkuri valkoinen. Fiskars Functional Form Matta, osaa (hengelle). Scandinavian Design Center.


Leikkaa juustosta lastuja mandoliinilla tai juustohöylällä. Pese basilika ja revi lehdet hieman pienemmiksi. Kokoa salaatti jakamalla kaikki aineet kahdelle lautaselle. Mausta sitruunalla, suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.


Suosikkiaamiainen on jugurttimysli sekä pieni meetwurstisämpylä. Lisänä kiitos annos appelsiinimehua! Ja tuo kananmunaleikkuri. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Yhteistyökumppanin tuote. Toimituskulut - €.

Palkintosettiin kuuluu seuraavat tuotteet: aamiaisveitset, vihanneskuorija, sitruspuristin, kananmunaleikkuri , pressopannu, juustohöylä pehmeälle juustolle, juustohöylä kovalle juustolle, voirasia, omenanlohkoja, valkoinen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje