Dc fix vuokra asunto

Onko täällä dc - fix -tuunaajia? Jostain luin tällaisesta kontaktimuovin tapaisesta sisustusmuovista ja kiinnostuin heti. Mulla on ankea ja valkoinen vuokra - asunnon keittiö, voiko tuolla dc-fixillä huoletta päällystää jääkaapin ovet, välitilan laatat ja työtasot ja repiä ne sitten mahdollisen muuton koittaessa irti jos . DC FIX keittiönkaappien päällystys 26.


Luovat ihmiset, antakaa vinkkejä!

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Vuokra-asunnon keittiö kivaksi - näin teet muutoksen. Välimuistissa Hyvä vaihtoehto rumien kaapinovien peittoon on myöskin dc - fix kalvo - näin puupinnan saa näyttämään vaikka korkeaheijasteiselta valkomaalilta. Irtoaa myöskin nätisti pois, kun asunto pitäisi luovuttaa seuraaville, vaikka eipä ne seuraavat asukkaat varmasti pahakseen pistäisi, jos keittiö olisikin paremman näköinen. Asun vuokra -asunnossa ja haluaisin uudistaa keittiöni kamalat (harmaankirjavat) pöytätasot.


Ja jos ajattelee, so what, se on vuokra - asunto. Asutaan siis vuokralla ja mitään ihmeempiä remppoja ei asuntoon saada tehdä.

Joudun siis luultavasti lopun ikäni katselemaan näitä rumia harmaita muovimattoja asunnon lattialla. Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Meillä on ollut vuokra - asunnon keittiö tuunattuna uusilla vetimillä ja dc - fix kalvoilla. Tänään oli aika vaihtaa takaisin rumat puiset vetimet ja repiä kalvot irti pöytätasoista ja valolistoista sekä kaappien ovien reunoista. Alkuperäinen valolistojen ja kaapin oven reunojen väri on pyökki ja ne kalvotettiin . Tilasta tuli niin ihanan valoisa, että halusin jatkaa fixillä myös muualle ( asunnon kulahtaneisiin) lattioihin. Alunperin olin aikeissa asentaa vaalean laminaatin, mutta koska kyseessä on vuokra - asunto ja kenties muuttoaikeet, päätin antaa fixille mahdollisuuden ja säästää itseltäni samalla pari tonnia sekä . Vuokrakämpän ollessa kyseessä emme tietenkään voineet lähteä varsinaisesti remontoimaan mitään mutta en kerta kaikkiaan enää kestänyt tätä alkuperäistä kellertävää kamaluutta, joten.


Luin sitten muutamista blogeista ihmisten kokemuksia dc - fix muovista ja innostuin. Tunnisteet: asunto sisustus . Muutto nyt sitten edessä ja katselin vähän nyt näitä dc - fix -muoveja jos niillä saisi esim. Vuokra - asunto kyseessä, joten huolettaa eniten että jos esim.


Katso Avotakan helpot vinkit ja tee vuokra -asunnnosta oman tyylinen ja viihtyisä! Moni maalaa ja paikkaa mielellään myös vuokra - asuntoja kuntoon, ihan niinkuin sinäkin olet tehnyt. Tuolla ylempänä oli linkki yhteen postaukseen, jossa oli kylppärin lattia päällystetty tolla dc-fixillä just niinku itekin meinasin, ja heillä oli pysynyt pari vuotta se hyvänä.

DC - fix kävisi lattiaan. Ja vuokralla asumisesta johtuen mitkään kovin pysyvät muutokset eivät ole tulleet kyseeseen joten on pitänyt keksiä vaihtoehtoisia ratkaisuja. Dc - fix on ystäväni, ensin sitä saivat ylleen kaakelit ja sittemmin myös . Asuntomme on lisäksi vuokra - asunto ja vielä uusi sellainen. Ei siis puhettakaan, että noista.


Olin aikaisemmin lukenut dc fix -muovista, joten päädyin katselemaan niitä. Ongelmana oli kuitenkin, ettei. Hankimme vanerilevyä ja dc fixin sijasta päädyimme lopulta liitutaulumaaliin. Puuseppä-äidin pienellä . Keittiömme on näkyny varmaan aika. Ekaksi laitan kuvia vanhasta keittiöstä: Ja nyt tulee uuden keittiön kuvat:.


Saakohan vuokra asuntoon laittaa . Paransin keittiön ilmettä viime lokakuussa päällystämällä välitilan laatat marmorikuvioidulla dc - fix -muovilla. Olen aikeissa laittaa keittiömme välitilaan myös dc - fix kalvoa ja mietinkin mitenhän se toimii hellan takana? Kun tämä on vuokra - asunto , en uskaltanut ottaa riskiä juuri mainitsemastasi syystä. Kaiken huippuna asunnon vuokra on pikkusen halvempi mitä nykyisen kaksion on. Tuli nyt vaan aika lyhyellä varoitusajalla tämä muutto.


Ajattelin, että voisin kokeilla tehdä semmosen pienen DIY-projektin ja päällystää ainakin keittiön tasot dc - fix muovilla. Uuden asunnon kriteerinä oli myös isompi vessa. Kun lopulta tärppäsi, ei asunto vastannut ihan täysin ruusuisimpia haaveitamme, mutta edullinen vuokra ja loistava sijainti ratkaisivat asian. Päätin, että kaapinoville on pakko tehdä jotain, ja DC Fixin (kontaktimuovi, jota saa mm.


Etolasta Olen myös itse todennut, että on se dc - fix vaan mainio tuote:). Dc-fixillä ollaan tehty kaikenlaista pientä remppaa vuokra -asunnossamme. Siellä on kaikkea kivaa mitä porukat on tehneet :) VastaaPoista. Yes, sitä olenkin käyttänäyt ja paljon!


Tämän Pin-lisäyksen löysi Nancy Chamberlain. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje