Condor junior puukko

Condor Junior on pienen puukonkäyttäjän ensimmäinen puukko. Turvallinen, pyöristetty kärki suojaa pikku vuolijaa pistohaavoilta ja kärkiviilloilta. Terämateriaalina on helppohoitoinen. Marttiini Condor junior puukko.


Karhennettu kumikahva ja sormisuojahela takaavat pitävän . Pyöristetty, tylppä kärki - Huoleton ruostumattomasta kromiteräksestä.

Terän pituus 80mm, koko puukko 180mm. Hyvä puukko lapselle opetteluun. Vaasi ja teroituskulma ovat samat kuin isommankin vuolijan puukossa. Sen pyöreäkärkinen terä suojaa pientä vuolijaa kärkiviilloilta ja pistohaavoilta.


Helppohoitoinen ruostumaton kromiterästerä. Myyjä sanoi että n kouluikäisenä yleensä siirrytään teräväkärkiseen ja tuon puukon terän saa sitten muutettua sellaiseksi (liikkeessä sen hiovat). Olemme erähenkinen perhe, liikumme . Condor - Junior on pienen puukonkäyttäjän ensimmäinen puukko.


Sormia suojaa sormisuojahela.

Kunnon puukossa pitää olla aina tuppi. Eli tästä vaan hankkimaan puukko junioreille ensipuukoksi. Kahvan koko on lapsen käteen suunniteltu. Erittäin hyväkuntoinen, tuppi tulee mukana.


Viiltosuoja, tylppä teränpää. Vanhemman ja lapsen yhteisiin harrastushetkiin. Puukon kärki on pyöristetty. Kahva on karhennettua muovia ja sopivan kokoinen pieneen käteen. Kun lapsi tai nuori oppii puukon käsittelyn muiden erätaitojen rinnalla on hänellä siitä aina iloa.


Kaksi tärkeää Junior Puukon ominaisuutta ovat pyöristetty kärki ja sormisuojahela. Vertaa laatumerkkejä vaivattomasti netissä! Kaikki rakennustuotteet edullisesti VERTAA.


FI:stä marttiini condor junior ! Sen kärki on pyöristetty ja laad. Morakniv Eldris puukko, musta. Простой в использовании, многофункциональный охотничий нож.


Шероховатая резиновая рукоятка никогда не скользит, что повышает безопасность. Puukko kuuluu jokaisen partiolaisen viralliseen asuun ja varustukseen. Puukko on esineenä hyvin yksinkertainen, mutta tämä yksinkertainen esine voi olla joko hyvin kaunis tai äärettömän ruma, useimmat siltä väliltä.

Sveitsin linkkari vois olla kans kova sana juniorille ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje