Avent 3 in 1 sterilointilaite

Steriloi AVENT -tuttipulloa tai rintapumppua ja AVENT -tuttipulloa kerrallaan. Pullojen ja tarvikkeiden steriloiminen kestää minuuttia. Sisältö pysyy steriilinä . AVENT 3-in-sterilointilaiteen säädettävän koon ansiosta steriloitavat esineet mahtuvat täydellisesti puhdistettavaksi.


Uusi sähköinen höyrysterilointilaite on suunniteltu helpottamaan sterilointia. Sterilointi suojaa vauvaa erityisen haitallisilta bakteereilta .

Helpotti arkea ihan hirveästi, . Tutit, tuttipullot ja pullotutit. Muutamia kertoja käytetty, todella hyväkuntoinen! Philips avent sterilointilaite in 1. Kätevä sähköllä toimiva laite tuttipullojen, tuttien ym. Laitetaan vain vesi sisälle ja laite.


Myyn toimivan laitteen seuraavalle perheelle. Yhden lapsen pullot steriloitu tällä toimivalla laitteella.

Hävittää 9 bakteereista. Sähköinen 3-in-1- höyrysterilointilaite. Tehokasta sterilointia mukavasti. Joustava ja helppo täyttäminen. Säädettävä 3-in-1- laite.


Myydään melkein käyttämätön! Enintään kuuden 2ml, 1ml tai 3ml AVENT. Paina alempi kori kiinni keskikaraan. Pujota keskikaraan kierrerengasta. Micro Express Plus Desinfiointilaite mik.


Vario Express Höyrydesinfiointilaite. CHICCO Digitaalinen höyrysteriloija 3-in-1. Höyrysterilointilaite Sterilnatural 2-in- 1. Nyt pitäisi saada äkkiä hankittua sterilointilaite pulloille. Saako hankittua jostain nettikaupasta?


Meillä vain Ainun pulloja. Pikaisia vastauksia odottaen.

Eli ne muovitkaan ei sula sinne kattilaan kun keitän ne? D anteeksi tyhmä kysymys mutta eka lapsi enkä ole ennen näiden juttujen kans. Miten sitten ku ohjeessa luki jotain astianpesukoneessa pesemisestä,se ei taida olla sterilointia?


Arkielämä vauvan kanssa on helppoa Ainu MAM Anti-Colicin avulla. Pullon voi steriloida hetkessä: kaada. En ymmärrä edes koko tuttipullon ideaa. Avent -tuttipullo todettu hyväksi.


Ei ainakaan meidän vauvalla siitä imetysote kärsinyt, sillä se on oikealla tavalla muotoiltu, ja lapsi joutuu imemään. W ja minuuttia mikrossa ja sterilointi on valmis.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje