Rosenlew passeli astianpesukone

Tämän astianpesukoneen joustavat, tyylikkäät ja modernit korit tarjoavat suuren tilavuuden ja joustavuuden erilaisia astioita varten. Kaikki tarvitsemasi varaosat. Helppoa, nopeaa ja edullista. Putki, joka johtaa vedenpinnan korkeuden säätelijälle, oli möhnää täynnä.


Puhdistin sen, ja olin jo va. Huoltomie kävi paikalla ja sanoi että kyseisessä mallissa on veden otto siten että se ottaa määrätyn ajan vettä sisään ja ei tunnista sitä jos sisään. Tämä pesukone tuli asunnon yhteydessä ja toimi reilun kuukauden niin kuin pitääkin. Nyt neljällä viimeisellä pesukerralla on jättänyt astiat kylmiksi ja vähän likaisiksi.


En ole varma, mutta veikkaan, että kone on kytketty kylmään veteen, jota sen tulisi . Astianpesukoneiden pohjalla sijaitseva hienosuodatin. Alkuperäinen varaosa moneen AEG Favorit, Electrolux ESF ESL ESI, Husqvarna OCTAV QB. Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä. Rosenlew Passeli , Zanussi I ZD ZW malliin. Tarkista sopivuus tarkemmasta näkymästä.


Toimitusaika-arvio: 2-arkipäivää. Osaisiko kukaan auttaa otsikon ongelman kanssa. Ongelma havaittiin sen jälkeen, kun ensin pestiin astiat normaali pesulla ja sen perään huuhdeltiin.


Seuraavana päivänä kone ei lähtenyt pesemään ja mielestäni jää . Myydään toimiva astianpesukone muuton tieltä pois. Käsikirjan tiivistelmä käyttöohjeet ROSENLEW PASSELI RW750. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet ovat käyttäjänoppaassa.


KÄYTTÖOHJE ASTIANPESUKONE PASSELI RW 7Arvoisa asiakas, lue nämä käyttöohjeet huolellisesti läpi. Kiinnitä huomiota erityisesti tämän käyttöohjeen ensimmäisillä sivuilla oleviin . Ajattelin vaan, koska menneillään olevan kylpyhuoneremontin takia läm. Eihän tuota uskalla edes vaihtaa, . Pikaohjelma min ja sitä käytetään paljon, kun tulee puhdasta. Vanhempani ostivat koneen pari vuotta sitten. Piheinä olivat vain halvimman ottaneet eikä kyselleet mitään ja ohjelma pyörii tuntia eikä pikapesua minkäänlaista.


Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Meiltä useita eri merkkejä, mm Siemens, Bosch , Miele ja Asko. Täysin toimintakuntoinen. Letku kiinni teipillä etupaneelissa siirtämistä varten.


Hyväkuntoinen rosenlew passeli 5es. ALTAAN puoleisesta päästä joka saattaa olla hiukan suurempi letkun pää) Ulostulo jotain mm paikkeilla. Sähkölitin kolmisen senttiä leveä, kolminapainen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje