Mökkisaunan sisustus

Lumoavia näkymiä, hämyisää valoa ja rikkumatonta rauhaa. Näin upeita saunoja löytyy suomalaisten mökeiltä. Moderniin saunaan sopii yksinkertaisen tyylikkäät ja laadukkaat saunatekstiilit.


Hillityn eleetön saunamittari kertoo oikean lämpötilan selkeästi. Mökkisaunaan rentoa tunnelmaa tuo laudematto, joka on kudottu kuten perinteinen räsymattokin - helppo ja huoleton valinta, joka suojaa istujan lauteiden kuumuudelta ja antaa . Ideoita saunan sisustamiseen.

Esittelyssä useita eri saunoja kauniiden kuvien kera. Hae täältä vinkkejä saunasi sisutamiseen. Ikkunassa on killunut edellisen omistajan verhot ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin siellä ei ollut ennen mitään omaa - pelkästään toisten jämiä. Siltikin se oli ihan ok - tila, joka ei juuri mieltä vaivannut, vaikka päivittäisessä runsaassa käytössä olikin. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta saunan pukuhuone.


StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön! Pasilla ja Elinalla oli kaksikin isovanhempien mökkiä uutta jatkajaa vailla, mutta molemmat menivät pariskunnalta sivu suun.


Oman mökkisaunan terassilla muistellessa tuntuu sukurasitteita kantavien mökkien menetys helpotukselta.

Tämä mökkipaikka on oma eikä kukaan muu kuin isäntapari vaikuta . Parhaat päivänsä nähneet lauteet näyttävät nyt siltä, kuin ne olisi asennettu hetki sitten paikalleen. Saunan sisustus ja valaistus. Olen todella yllättynyt, miten siistin ja tasaisen pinnan sain tehtyä näinkin kuluneille pinnoille.


Saimme Pinterestistä idean laittaa penkin alle halkoja. Se on yhtä aikaa sekä käytännöllistä että kivan näköistä! Puut ehtivät hieman kuivua ennen tulien tekoa, ne ovat helposti saatavilla ja tuovat kivaa särmää sisustukseen.


Ikeasta tarttui mukaan tuo tuoksukynttilä, josta lähtee muuten aivan ihana tuoksu! Isommasta ovesta mennään saunan pukuhuoneeseen ja pienemmästä saunakamariin, jossa voi yöpyä. Kiviportaat laskeutuvat mereen.


Ensi kesänä appivanhempani aikovat rakennuttaa kesäkeittiön saunan terassille. Vielä kun appiukko innostuisi, että itse. Tunnisteet: mökillä, sauna, sisustus. Alla hieman vinkkejä siitä miten sinä onnistut luomaan tyylikkään saunan itsellesi ja mitä sinun tulee ottaa huomioon valintoja tehdessäsi. Haluatko saunaasi hillittyä . Joskus 50-luvulla on ilmiselvästi pidetty ylisyvistä lauteista.


Siis sellaisista, joissa ei voi oikeastaan istua normaalisti nojatakseen seinään. Lauteet olivat hieman epäkäytännölliset ja se piti muuttaa. Lisäksi lauteiden alla oli ikivanha vesisäiliö, jota ei oltu käytetty enää vuosikymmeniin.

Pukuhuoneen ja saunan oven kahvat olivat vanhat, värjäytyneet ja kuluneet. Niihin löytyi metsästä materiaalia ja hiomalla vedin saatiin ainakin persoonallisemmaksi ja yleisilme siistiytyi hintaan eur. Toimitamme saunan lauteet mittojesi mukaan elementtivalmiina pakettina. Katso lisää sivustoltamme.


Mökkisauna käyttöikä pitenee, kun sauna siivotaan ja huolletaan oikein. Mökkisaunan kevätsiivous kannattaa aloittaa nuohoojan tilaamisella. Me uudistettiin jokin aika sitten saunan ilmettä. Varsinkin lauteet kaipasivat jo käsittelyä, joten yhteistyö Teknoksen kanssa sattui sopivaan saumaan. Saimme testattavaksi Teknoksen Satu saunavahaa, valitsimme seinä- ja kattopaneeleihin valkoisen sävyn ja lauteet käsittelimme harmaalla.


Ennen lopullisten mittojen lukitsemista kannattaa siis miettiä haluaako saunaan suorat lauteet, L-malliset lauteet vai . Hei, Olen joutunut purkamaan rossipohjalla olevan saunan pukuhuoneen lattian (aivan mätä ja homeessa monesta kohtaa) vanhan vesivaurion takia. Nyt kysynkin, mikä olisi paras materiaali lämmöneristykseen ja pintamateriaaliksi ko. Syvyyttä uudelle lattialle on n.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje